{{ vm.imageAlt }}

Excursies IJsland


Bekijk meer reizen naar IJsland

  

Het magische landschap en de bijzondere natuur van IJsland leent zich uitstekend voor het maken van interessante en avontuurlijke uitstapjes! Bijvoorbeeld naar de meest indrukwekkende watervallen IJsland of de betoverende Blue Lagoon IJsland. Met onze excursies kun je je vakantie in IJsland verrijken of helemaal naar eigen wens samenstellen!

Excursies IJsland: avontuurlijk

Schuilt er een avontuurlijke reiziger in jou? Bezoek dan per superjeep de vele natuurwonderen van IJsland. Zie het water van de Strokkur-geiser twintig meter in de hoogte spuiten, bezoek het Nationaal Park Thingvellir en bekijk de indrukwekkende Gullfoss-waterval. Een absolute must, en een van de hoogtepunten van excursies IJsland, is het maken van een avontuurlijke sneeuwscootertocht over de Langjökull-gletsjer!

Excursies rond Reykjavik

Je ontdekt de IJslandse hoofdstad Reykjavik het best met het maken van wandel- en fietstochten. Onder leiding van een gids maak je verschillende trektochten. Niet alleen door Reykjavik, maar ook door omliggende natuurgebieden. Een wandeling naar de Helgafell-berg is een gewaardeerde route voor veel IJslanders en ook de Golden Circle Tour is favoriet onder de bevolking. Een droom voor velen is het beklimmen van de Esja, een 914 meter hoge berg die boven Reykjavik uittorent. De beklimming kost wat moeite, maar het uitzicht maakt dit dubbel en dwars waard!

 

Meer informatie of een vrijblijvend reisadvies op maat?
Laat ons een geheel vrijblijvend reisvoorstel op maat voor je maken.

Jouw voordelen: