{{ vm.imageAlt }}

Last minutes

De betere last minutes boek je bij VakantieXperts

Kies een zonnige bestemming of zoek jouw perfecte last minute in ons complete assortiment!

Top 5 last minutes

Hieronder een selectie van onze last minutes, maar we hebben er veel meer!  Zoek je last minute, bekijk alle details en boek direct online.

 


Zoek en boek jouw last minute

 

Sommige vakanties plan je maanden, soms wel jaren van tevoren. Wij helpen je daar graag bij. Maar soms wil je spontaan weg. Voor een scherpe prijs binnen een paar weken naar de zon, een leuke stad of misschien wel de wintersport. Ook dan zijn we er voor je: met de betere last minute vakanties van alle grote touroperators. Of met een reis op maat, die jouw Persoonlijke Reisadviseur graag voor je samenstelt.

Laat ons jouw last minute vinden

Kunnen wij jou helpen om de last minute van je dromen te vinden en te boeken? Neem dan contact op of maak een afspraak in een reisbureauWij maken graag een vrijblijvend reisvoorstel op maat voor je.

Last minutes naar de zon

Verreweg de meest geliefde last minute bij VakantieXperts: een spontane zonvakantie! Want wat is nou lekkerder dan een vooruitzicht op een weekje zon, zee en ontspanning? In het voorjaar, zomer en herfst zijn de stranden aan de Middellandse Zee, zoals Griekenland, Portugal, Spanje en Turkije, de populairste lastminutebestemmingen. 

Na de herfstvakantie, als het aan de Europese stranden wat frisser wordt, kiezen veel mensen voor de Canarische Eilanden of Egypte waar het de hele winter rond de 20 tot 25 graden is. Wil jij liever nog een paar graden erbij? De Kaapverdische Eilanden (zo'n 2 uur verder vliegen dan de Canarische Eilanden) zijn in een paar jaar uitgegroeid tot één van de meest geliefde winterzonbestemmingen.

In de wintermaanden is het ook heerlijk om richting de Caribbean te vliegen. Terwijl het in Nederland koud en guur is, lig jij bij 30 graden op een parelwit zandstrand, wegdromend met een kleurrijke cocktail in je hand ...