Zweden

Zweden is het land van de houten stuga’s, verstilde meren, elanden en gouden korenvelden. Maak net als Nils Holgersson een wonderbare autorondreis door het Zweedse landschap of maak je mooiste skitocht ooit tijdens een wintersportvakantie Zweden. En houd altijd je ogen open, want in het ongerepte binnenland zou je zomaar op wilde beren of wolven kunnen stuiten ...

Een 17-daagse autorondreis Zweden inclusief overtocht en verblijf boek je al vanaf € 349 p.p.

Bekijk onze Zweden reizen

Of vraag direct een offerte aan!


Bekijk meer reizen naar Zweden

  

Kom tot rust in je eigen stuga (Zweeds vakantiehuisje), bezoek een sauna of neem een duik in één van de honderden meren waar het land bekend om staat. Voor kinderen zijn er in het hele land leuke attractieparken en sportieve activiteiten.

Zweden reizen: Lapland en ijshotels

Het noorden van Zweden staat helemaal in het teken van bevroren rivieren, sprookjesachtige sneeuwlandschappen en ongerepte natuurgebieden: welkom in Lapland! Vooral in de wintermaanden is de streek zeer in trek. Waag je hier aan een spannende sneeuwscootertocht of een hondensledetocht door de witte poedersneeuw. Even tot rust komen? In het noorden van Zweden kun je logeren in een heus ijshotel, inclusief art suites en deluxe suites. Alles is hier van ijs!

Zweden online boeken

Wil je graag online zoeken en boeken? Bekijk dan al onze vakanties naar Zweden die je zelf online kunt boeken.

Kamperen: de beste manier om Zweden te ontdekken

Even iets anders dan een camper of hotel? Droom weg in een Zweedse kampeerhut, elke nacht op een ander en nieuw plekje. Het is de perfecte manier om Zweden te leren kennen. Ontdek de traditionele folklore, begeef je langs duizenden meren en maak de onvergetelijke middernachtzon mee. Op de campings in Zweden is genoeg te doen voor jong en oud!

Meerdere Scandinavische landen in één reis

Op vakantie naar Zweden? Waarom pik je niet meteen de omringende landen Noorwegen en Finland mee? Bezoek de hoofdsteden Oslo, Stockholm en Helsinki of laat je verrassen door de overweldigende hoeveelheid aan ongerepte natuur. Scandinavië staat volop in het teken van ontelbare meren, eindeloze bossen en langgerekte heuvels. Een bezoek aan de poolcirkel en het noordelijkste puntje van het Europese vasteland mag natuurlijk niet ontbreken.

Offerte of meer informatie over Zweden?
Neem contact met ons op en vraag naar een vrijblijvende offerte voor een reis naar Zweden. Of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!
 

Informatie en thema's Zweden

Kom in mood voor Zweden met deze tips en bijzondere selecties van de mooiste reizen.