{{ vm.imageAlt }}

Zuid-Afrika

Onze reistip:
Een 22-daagse groepsrondreis vol excursies boek je vanaf €2571 p.p.

Spot de ‘Big Five’ in één van de wildparken of ga mee op excursie naar het roemruchte Robbeneiland. Bezoek wereldstad Kaapstad en ga wijnen proeven in Stellenbosch.

Van savannes en tropisch regenwoud tot zinderende woestijnen en imposante gebergten: de verscheidenheid aan landschappen is oneindig. Tijdens een vakantie in Zuid-Afrika zie je de hele wereld in één land!

Vraag reisadvies op maat aan!

Tip: maak eenvoudig online een afspraak in één van onze reisbureaus. Wij hebben dan alle tijd voor je om samen met jou de vakantie naar Zuid-Afrika van je dromen te vinden!


Bekijk meer reizen naar Zuid-Afrika

 

Droom jij van een rondreis door Zuid-Afrika? Wij kunnen deze voor jou verzorgen: per auto, camper of met een georganiseerde groepsreis. Het hoogtepunt is natuurlijk het spotten van wilde dieren tijdens een safari in Zuid-Afrika! Dat kan in één van de 20 wildparken, waarvan het Krugerpark waarschijnlijk het beroemdste is. Ook Kaapstad is een must: van het beruchte Robbeneiland tot de imposante Tafelberg! Wil je meerdere Afrikaanse landen in één reis zien? Wij hebben volop combinatiereizen in Zuidelijk Afrika.

Kaapstad: de mooiste stad van de wereld ...

Door de bijzondere ligging op het zuidelijkste puntje van Zuid-Afrika is Kaapstad misschien wel de mooiste stad van de wereld. Samen met Bloemfontein en Pretoria behoort Kaapstad tot de hoofdsteden van Zuid-Afrika. Maak een wandeling over de Tafelberg, ga kooiduiken met witte haaien of bezoek het beruchte Robbeneiland. Kaapstad is één grote verzameling van bezienswaardigheden! De stranden rondom Kaapstad zijn schitterend, vooral die aan de Atlantische oceaan. Ze behoren volgens velen tot de mooiste stadsstranden ter wereld!

Wild spotten in Zuid-Afrika!

Een vakantie in Zuid-Afrika is niet compleet zonder het zien van wilde dieren. Maak je keus uit de 20 wildparken! Bijvoorbeeld het Krugerpark, misschien wel het beroemdste park van allemaal. Met maar liefst 150 zoogdieren, waaronder de ‘big five’: de olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel. Een safari kkan per auto, bus en zelfs te voet. Dit laatste natuurlijk onder begeleiding van een gewapende ranger. Misschien kom je wel oog in oog te staan met een giraffe of olifant ...

Profiteer van onze Xpertise!
Zonder énige verplichting maken wij een reisvoorstel op maat, binnen jouw budget!

Jouw voordelen:

Informatie en thema's Zuid-Afrika

Bekijk tips en bijzondere selecties van de mooiste reizen.