{{ vm.imageAlt }}

Visum Turkije

Als je naar Turkije op vakantie gaat, moeten alle reizigers, dus ook kinderen en baby's, de volgende reisdocumenten hebben:

  1. Een identiteitskaart of paspoort, dat bij binnenkomst in Turkije nog minimaal 6 maanden geldig is.
  2. Een visum voor Turkije. Een kopie (printje) van dit visum voor Turkije moet je tijdens je vakantie bij je dragen.

Het aanschaffen van een visum voor Turkije is heel eenvoudig. Wij kunnen het voor je verzorgen, maar je kunt het ook zelf online kopen.

Zelf je visum Turkije online aanschaffen

Wij werken samen met Visa 4 Turkey, een betrouwbare specialist voor het aanvragen van een visum voor Turkije. Op hun website schaf je het visum in vier eenvoudige stappen aan. Je kunt met iDEAL betalen en je ontvangt het visum per e-mail. Op de website van Visa 4 Turkey vind je overigens ook de antwoorden op heel veel veelgestelde vragen over het visum voor Turkije.

Koop je visum online

Het visum Turkije dat je aanschaft, is een 'multi entry visum' dat 180 dagen geldig is. Dat betekent dat je binnen die 180 dagen meerdere keren Turkije in en uit kunt gaan, zonder een nieuw visum te hoeven aanvragen. Binnen deze 180 dagen mag je maximaal 90 dagen in Turkije verblijven.

Laat ons jouw visum Turkije regelen

Je kunt de visumaanvraag ook laten verzorgen door jouw Persoonlijke Reisadviseur. Kom op tijd (minimaal een week voor vertrek) naar het reisbureau of neem contact met ons op. We regelen het graag voor je!

Neem contact opOp zoek naar een andere vraag? Bekijk onze overzichtspagina: Service & Vragen