{{ vm.imageAlt }}

Wintersport

Onze reistip:
Een 8-daagse actieve wintervakantie in Finland met een husky- en sneeuwscootersafari boek je al vanaf €875 p.p.

Houd jij van sneeuwpret? Ga dan voor jouw wintersportvakantie naar Finland of IJsland. Laat je inspireren door onze mooiste wintersportvakanties in Finland en IJsland.

Vraag reisadvies op maat aan!

Liever naar een andere wintersportbestemming? Oostenrijk, Frankrijk of toch Duitsland: wij hebben de leukste wintersportbestemmingen voor je! Of je nu beginner bent of toch liever voor de meer uitdagende pistes gaat.

Boek online een standaardreis


Bekijk meer reizen naar Finland

Op wintersport gaan

Eindeloos skiën en snowboarden in de verse berglucht en ’s avonds helemaal los tijdens de après-ski. Sta jij ook weer te trappelen om op wintersport te gaan? Oostenrijk, Frankrijk of toch Duitsland: wij hebben de leukste wintersportbestemmingen voor je! Of je nou beginner bent, of toch liever voor de meer uitdagende pistes gaat.

Wintervakantie in Finland

Kies je voor een wintervakantie naar Finland, dan ga je zeker veel beleven. Van een sneeuwscootertocht over de bevroren meren, een huskysafari door de besneeuwde bossen tot het bewonderen van het noorderlicht. Een huskysafari is voor velen écht een onvergetelijke belevenis. Voor liefhebbers van wintersport is Finland the place to be. In Finland vind je namelijk perfecte sneeuw en uitdagende pistes.

Wintervakantie in IJsland

IJsland is het hele jaar door een spectaculaire bestemming, maar in de winter is het extra bijzonder. Hier kun je optimaal genieten van de ongerepte natuur. Ook in IJsland kun je het noorderlicht bewonderen.

Meer informatie of een vrijblijvend reisadvies op maat?
Laat ons een geheel vrijblijvend reisvoorstel op maat voor je maken.

Jouw voordelen:

Winteravonturen in het Hoge Noorden

In Scandinavië beleef je de winter veel intenser.