{{ vm.imageAlt }}

Verenigde Arabische Emiraten

Onze reistip:
Een 7-daagse rondreis Amazing Abu Dhabi boek je al vanaf €1046 p.p.

De Verenigde Arabische Emiraten is - ondanks dat de naam anders doet vermoeden - één land. Je vindt er bruisende steden, uitgestrekte woestijnlandschappen en eeuwenoude cultuur. Dubai en Abu Dhabi zijn toeristisch gezien veruit het meest populair maar ook de andere Emiraten bieden je oude schatten en architectonische hoogstandjes. 

Vakantie VAE op maat?
Onze Xperts beschikken over een wereld aan kennis, ervaringen en tips. Wij maken graag vrijblijvend een reisvoorstel voor jouw wensen én binnen jouw budget!

Boek online een vakantie naar de Verenigde Arabische Emiraten

Zoek en boek jouw vakantie naar de Verenigde Arabische Emiraten op onze site of vraag een reisvoorstel op maat aan.

Op vakantie naar De Verenigde Arabische Emiraten

De verenigde Arabische Emiraten ontwikkelen zich in rap tempo tot een van de populairste vakantiebestemmingen. Met een wereldberoemde luchtvaartmaatschappij, een smeltkroes aan culturen, supermoderne steden en uitgestrekte woestijnlandschappen is deze verrassende regio een echte must-go.

De 7 Emiraten

Zeven Emiraten vormen samen de Verenigde Arabische Emiraten: Abu Dhabi (hoofdstad), Dubai, Sarjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras al-Khaimah en Fujairah. Dubai en Abu Dhabi hebben tot nu toe veruit de meeste roem vergaard en hebben zich ontwikkeld tot een afwisselende en heel bijzondere vakantiebestemming, waar het bijna altijd mooi weer is! 

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie naar de Verenigde Arabische Emiraten?

Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.