{{ vm.imageAlt }}

TIME TO SMILE

TIME TO SMILE - betaalbare topappartementen

De stijlvolle TIME TO SMILE appartementen zijn dé plek om nieuwe energie op te doen en te genieten van alle vrijheid. En dat voor een betaalbare prijs. Je vindt de TIME TO SMILE appartementen in o.a. Turkije, Griekenland en op de Canarische Eilanden.


Boek TIME TO SMILE in het reisbureau!

Daarom TIME TO SMILE appartementen

TIME TO SMILE Hotels & Resorts, kamer

TIME TO SMILE Hotels & Resorts, coffeebar

Gloednieuw en modern

De appartementen zijn speciaal ontworpen door topdesigner Paul Linse. "Het is een eervolle opdracht om de nieuwe appartementen vorm te mogen geven. Want het gaat om de omgeving waarin je geniet van de belangrijkste momenten van het jaar. Uitgangspunt voor het design is dat tijd er niet toe doet, vakantie gaat immers over je vrij voelen. Ik hoop dat je onze aandacht voor de kleine details waardeert en ik wens je nu al een heerlijke vakantie!"


Nederlandse service host

Bij de meeste appartementen is een Nederlandse host aanwezig. Hij of zij is jouw aanspreekpunt voor alles! Of je nou wilt snorkelen of een taxibusje nodig hebt om naar de lokale markt te rijden: de host regelt het voor je. Ook krijg je de beste tips over jouw bestemming, zodat je het beste van je vakantie kunt maken.

Een goede keuken en badkamer

Op en top vakantie met het comfort van thuis of zelfs beter. Dat ervaar je als je over de drempel stapt van een TIME TO SMILE accommodatie. De smaakvolle en elegante kamers in natuurlijke kleuren hebben een grote badkamer met inloopdouche, een heerlijk balkon en comfortabele bedden. De appartementen zijn ook voorzien van een ruime keuken met alle moderne apparatuur. Het zijn de details die het verschil maken.


Ontdek de omgeving

Hoewel je jezelf in de appartementen van TIME TO SMILE helemaal thuis voelt, wil je natuurlijk wel het lokale leven proeven. Huur een fiets of auto en trek erop uit naar dichtbij gelegen strandjes, restaurants die lokale gerechten serveren of naar de supermarkt om je koelkast te vullen.