{{ vm.imageAlt }}

Je vakantie is zo omgeboekt bij VakantieXperts

Berichtgeving Thomas Cook & Neckermann.nl

Reisorganisatie Thomas Cook Nederland heeft officieel hun financieel onvermogen aangegeven welke door SGR is aanvaard. Dit betekent dat alle reizen via Thomas Cook en Neckermann vanaf 24 september niet meer worden uitgevoerd.

 

 1. Heb je via ons een Thomas Cook reis geboekt en ben je al ter plekke en ondervind je problemen? 
  Ben je op bestemming en ondervind je problemen dan helpen we je graag verder. Wij helpen je verder met het blijven in de accommodatie of het verder uitvoeren van de reis. In het geval dat wij nog geen contact met je hebben opgenomen, neem dan contact met je reisbureau waarbij je geboekt hebt.   

 2. Heb je via ons een Thomas Cook reis geboekt en nog niet vertrokken? 
  Wij nemen proactief contact met je op, op basis van volgorde van vertrekdatum.    

 3. Heb je rechtstreeks via Neckermann.nl geboekt (dus zonder tussenkomst van een reisbureau of reisagent) en is de reis via Expedia geboekt?  
  Als je reis bij Expedia is geboekt dan zul je geen problemen ondervinden en gaan geboekte reizen gewoon door. Neem contact op met Expedia.    

 4. Heb je rechtstreeks via Neckermann.nl geboekt (dus zonder tussen van een reisbureau of reisagent)? 
  Je kunt je reis herboeken bij één van onze reisbureaus; belangrijk is wel dat dit een fysiek reisbureau is. Voor het herboeken zijn namelijk de boekingsbevestiging, het betalingsbewijs en een identiteitsbewijs nodig. Onze ReisXperts zitten klaar om de reizigers op een goede manier verder te helpen.    


Op zoek naar een vakantie?

Er zijn gelukkig nog duizenden andere vakanties om te boeken. Kom naar een van de VakantieXperts reisbureaus of bekijk ons aanbod online!

Bekijk ons aanbod