{{ vm.imageAlt }}

Westelijke Middellandse Zee Cruise - Barcelona tot Barcelona

Reisadvies op maat?
Vraag nu aan!
8 dagen vanaf € 1.335,00
Deze prijs is slechts een globale indicatie en is o.a. afhankelijk van je vertrekdatum en reisgezelschap. In een reisvoorstel op maat kunnen we je precies aangeven wat er wel en niet is inbegrepen en wat de exacte kosten zijn. De prijs kan dus hoger of zelfs iets lager uitvallen.

Deze reis is inclusief:

 • De cruise van Barcelona (Spanje) / naar Barcelona (Spanje)
 • Deelname van alle evenementen en de meeste faciliteiten aan boord
 • Alle havenbelastingen en taksen
 • Tafeldrankjes bij de hoofdmaaltijd in het buffetrestaurant
 • Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
 • Duitstalige reisleiding

Highlights van deze reis:

 • Barcelona
 • Palma de Mallorca
 • La Spezia
 • Civitavecchia
 • Rome
 • Marseille

Bekijk hier de ReisdetailsDag 1: Barcelona (Spanje)
Er zijn weinig steden in Europa waar zó veel te zien is als in Barcelona.Zo zijn er de wonderlijke creaties van Gaudi, zoals de Sagrada Familia en de kunstwerken van Picasso,  de Gotische wijk en het oude centrum. Kijk je ogen uit op de Rambla: boetiekjes, souvenirwinkeltjes en bijzondere straatartiesten


Dag 2: Palma de Mallorca (Spanje)
Het eiland Mallorca beschikt over prachtige stranden, een gelijkmatig klimaat en afwisselend natuurschoon. Het glooiende landschap in het binnenland is bezaaid met wijn- en olijfboomgaarden. In de hoofdstad Palma de Mallorca, met de vele gezellige winkelstraatjes en terrasjes, kun je een aantal oude paleizen en een imposante kathedraal bezoeken! 


Dag 3: op zee
Op dag 3 vaar je richting Italië! Onderweg kun je gebruik maken van de faciliteiten aan boord.


Dag 4: La Spezia (Italië)
La Spezia is één van de belangrijkste havensteden aan de Ligurische Zee. De stad zelf heeft niet veel bezienswaardigheden, maar het ligt ten zuiden van de Cinque Terre, vijf schilderachtige dorpjes aan de Golf van La Spezia. Met de trein is het eerste dorp in minder dan 10 minuten te bereiken. Het is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Portovenere, Portofino en de marmergroeven van Carrara.


Dag 5: Civitavecchia / Rome (Italië)
De naam Civitavecchia betekent 'oude stad'. Het is de haven en toegangspoort tot het nabijgelegen Rome. Het belangrijkste monument in het historische centrum van Civitavecchia is het enorme kasteel Forte Michelangelo. Vanuit de haven kunt je naar Rome gaan, waar je versteld zult staan van alle prachtige en historische monumenten uit het Romeinse rijk en de Renaissance. Bezoek het Colosseum, de Trevifontein of het vaticaan met de Sixtijnse kapel en bewonder de enorme collectie kunstvoorwerpen die de pausen door de eeuwen hebben verzameld.


Dag 6: op zee
Op dag 6 vaar je terug richting Frankrijk. Kom onderweg even tot rust in de wellness of zoek het entertainment op.


Dag 7: Marseille (Frankrijk)
Prachtige bouwwerken, kloosters, abdijen, kathedralen, paleizen, botanische tuinen: Marseille heeft het allemaal. Geniet in de oude haven van een glaasje wijn of een verse visschotel. Door de ligging van de stad (tegenover Noord Afrika) heeft de lokale keuken oosterse invloeden en worden er pittige kruiden in de gerechten verwerkt. Bezoek de oude Abdij van Saint Victor en de Kathedraal de la Major, die de stad domineert.


Dag 8: Barcelona (Spanje)

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

 • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
 • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
 • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs