{{ vm.imageAlt }}

Fuerteventura

Wij hebben ze: de beste aanbiedingen naar het Canarische Eiland Fuerteventura! Op onze site vind je het assortiment van verschillende touroperators in één overzicht, zodat je altijd jouw Fuerteventura-vakantie voor de beste prijs vindt!

Zoek en boek direct online

Heb je geen zin of tijd om zelf online te zoeken en boeken? Of heb je een vraag over Fuerteventura? Neem dan contact op of maak een afspraak met één van onze Persoonlijke Reisadviseurs in ons reisbureau. Wij helpen je graag om de vakantie naar Fuerteventura te vinden die jouw verwachtingen overtreft!


Bekijk al onze vakanties naar Fuerteventura

 

Strandparadijs Fuerteventura

Het eiland van de sterke (fuerte) wind (ventura) is dé strandbestemming van de Canarische Eilanden. Op geen van de andere 6 eilanden vind je meer en mooiere zandstranden dan hier. In het noorden, bij de belangrijkste badplaats Corralejoligt er een natuurpark achter het strand. Dit gebied heet El Jable en bestaat uit een woestijnachtig stuiflandschap.

Ook het schiereiland Jandía, in het zuiden, zijn voornamelijk lange zandstranden te vinden. Hier vind je een andere belangrijke badplaats: Jandia, De meeste stranden van Fuerteventura zijn goed geschikt voor kinderen, omdat de zeebodem vrij geleidelijk afloopt.

Natuur

Fuerteventura is na Tenerife het grootste Canarische Eiland en bestaat uit twee delen: Het noordelijk gelegen hoofdeiland is verbonden aan het zuidelijke schiereiland Jandía. Over het algemeen is het landschap ruig en ook dor.

Tips voor je vakantie naar Fuerteventura 

Wil je nóg meer tips? Lees hier een reisverslag op Reiskompas over Fuerteventura en Lanzarote.

Uren tijd besparen?

Geef jouw wensen of vragen door via ons contactformulier en laat ons voor je zoeken. Wij verzorgen graag jouw ideale vakantie naar Fuerteventura!