{{ vm.imageAlt }}

Betalen

Wanneer dient de betaling plaats te vinden?

Normaal gesproken geldt dat als je buiten 6 weken voor je vertrekdatum boekt, je een aanbetaling moet doen volgens de algemene voorwaarden van de betreffende reisorganisatie/dienstverlener. Valt je vertrekdatum binnen 6 weken voor vertrek, dan dient meestal de gehele reissom in één keer te worden betaald. Op deze website zul je vóór definitieve reservering zien of je een aanbetaling moet doen of dat je de gehele reissom direct in één keer moet betalen. 

Wat dien je te betalen?

Het bedrag van de aanbetaling is per reisorganisator/dienstleverancier anders. Specificaties van de aanbetaling vind je terug in de algemene voorwaarden per reisorganisatie in de kassabon nadat je op een prijs hebt geklikt en kun je ook nakijken op dit overzicht van de ANVR.

Op welke manier kun je betalen?

Via deze website kun je op verschillende manieren betalen, als je boeking niet door één van onze franchisers of zelfstandige reisagenten wordt afgehandeld:
- via een overboeking (deze optie wordt afhankelijk van je vertrekdatum niet altijd aangeboden)
- via iDeal
- via MasterCard, VISA of American Express
- via PayPal

NB. er worden géén kosten in rekening gebracht voor het betalen met iDEAL, MasterCard of VISA; de kosten voor het betalen met American Express zijn 1,70% en met PayPal 1,3% van het te betalen bedrag.


Ben je op zoek naar een andere vraag? Bekijk onze overzichtspagina: Service & Vragen