{{ vm.imageAlt }}

SENTIDO Hotels & Resorts

Boek nu en win je complete reissom terug!

SENTIDO staat voor een onvergetelijke vakantie waarbij alles tot in de details klopt. Uitslapen en ontbijten om half 12, yoga op het strand en een speciale Holiday conciërge voor tips en speciale verzoeken op jouw vakantie? Bij Sentido kan het allemaal! Wij helpen graag bij het vinden van deze perfecte vakantie. Meer weten over SENTIDO vakanties? Kom langs in onze winkel of maak een afspraak!

Ik wil een afspraak!

Verwennerij voor al je zintuigen

Een SENTIDO-vakantie staat garant voor een verblijf in een hotel met minimaal 4 sterren, een keur aan faciliteiten, entertainmentprogramma’s, uitstekende service en culinair genot. Luxe, comfort en ontspanning dus! Je vindt de SENTIDO Resorts aan de mooiste stranden van o.a. de Canarische Eilanden, Cyprus, Kreta en Ibiza.

Daarom SENTIDO

 

SENTIDO Elounda Blu op Kreta

SENTIDO Sultan Beldibi

Extra luxe faciliteiten

SENTIDO biedt veel extra luxe faciliteiten. In alle SENTIDO hotels is er een Holiday Conciërge geeft je persoonlijke aandacht en tips voor een geslaagde vakantie. Ook is er gratis Wi-Fi in het hele hotel. Bij SENTIDO Adults ligt de nadruk op een ontspannen en rustige vakantie zonder kinderen.

Voor stellen en mensen die alleen op vakantie willen, raden we onze hotels voor volwassenen boven de 16 jaar aan. Dit zijn vaak kleinere hotels met een persoonlijke service. Je kunt hier heerlijk ontspannen in een rustige omgeving.

SENTIDO-activiteiten