{{ vm.imageAlt }}

SENTIDO Hotels & Resorts

SENTIDO 100 euro kortingsactie

Boek uiterlijk 5 april 2017 een SENTIDO-vakantie en ontvang maar liefst 100 euro korting per persoon! Geldig voor vertrek tussen 1 april en 31 oktober 2017 en een verblijf van minimaal 7 dagen. Ook geldig in de schoolvakanties.

Bekijk de SENTIDO Hotels & Resorts

Daarom SENTIDO

 

SENTIDO Elounda Blu op Kreta

SENTIDO Sultan Beldibi

SENTIDO: luxe zonvakanties

Een SENTIDO-vakantie staat garant voor een verblijf in een hotel met minimaal 4 sterren, een keur aan faciliteiten, entertainmentprogramma’s, uitstekende service en culinair genot. Luxe, comfort en ontspanning!

Extra luxe faciliteiten

SENTIDO biedt veel extra luxe faciliteiten. In alle SENTIDO hotels & resorts is er een Holiday Conciërge geeft je persoonlijke aandacht en tips voor een geslaagde vakantie. Ook is er gratis Wi-Fi in het hele hotel. Bij SENTIDO Adults ligt de nadruk op een ontspannen en rustige vakantie zonder kinderen.

Voor stellen en mensen die alleen op vakantie willen, raden we onze hotels voor volwassenen boven de 16 jaar aan. Dit zijn vaak kleinere hotels met een persoonlijke service. Je kunt hier heerlijk ontspannen in een rustige omgeving.

Ontspannen

Speciaal voor degenen die op zoek zijn naar een vakantie voor ‘lichaam en geest’ zijn er de SENTIDO Wellness Hotels. Een SENTIDO Wellness Hotel heeft een ruime spa om in te ontspannen en weg te dromen.

SENTIDO-activiteiten

Nog even verder kijken? Wij hebben nog veel meer luxe zonvakanties!