{{ vm.imageAlt }}

Scandinavië

Wordt het Noorwegen, Zweden, Finland of IJsland?

Of misschien wel meerdere landen in één reis!

 

Van rustig Denemarken tot magisch IJsland

Op vakantie naar Scandinavië? Maak je keus! Van de rust en de ruimte van Denemarken tot de overweldigende fjorden van Noorwegen. Van de imposante bossen van Zweden tot de spiegelgladde meren in Finland. Maar ook het grillige en spectaculaire landschap van IJsland heeft een grote aantrekkingskracht. Scandinavië leent zich in de zomer uitstekend voor indrukwekkende rondreizen door de ongerepte natuur. In de winter vormt een groot deel van het noorden van Scandinavië een waar wintersportparadijs!

Vakantie Scandinavie: interessante steden

Je maakt je vakantie in Scandinavië compleet met een bezoek aan één van de vele interessante steden. Denk bijvoorbeeld aan hip Kopenhagen, historisch Stockholm of het gezellige Oslo. Met verschillende 'City Cards' maak je gratis gebruik van het openbaar vervoer en profiteer je van interessante kortingen voor bijvoorbeeld musea. Leuke excursies kun je vaak vooraf bij ons reserveren. Wist je dat met name Noorwegen en Zweden een interessante combinatie vormt?

Wintersport Scandinavië

Als je op zoek bent naar mooie pistes en vertier, vind je dit vooral in het allernoordelijkste deel van Noorwegen, Zweden en Finland. Een wintersport Scandinavië is ook ideaal voor gezinnen met kids. Er zijn speciale skiklasjes toegespitst op leeftijd. En er worden activiteiten onder begeleiding georganiseerd. Wist je trouwens dat een wintersport Scandinavië veel meer is dan alleen skiën, snowboarden en langlaufen? Slapen in een ijshotel, ijsvissen, op pad met een sneeuwscooter, het Noorderlicht ervaren ... Of maak je liever een spannende tocht door de ongerepte natuur met rendieren of husky’s?