{{ vm.imageAlt }}

ROBINSON luxe clubvakanties

ROBINSON - Hoogwaardige sportieve clubvakanties

Ben je op zoek naar een luxe zonvakantie met veel aandacht voor sport en gezond eten? Dan zijn de ROBINSON resorts echt wat voor jou. Van golf tot yoga en van zeilen tot mountainbiken: bij ROBINSON zijn professionele materialen én begeleiding aanwezig. En een proefles is meestal gratis! Deze luxe resorts staan bovendien bekend om de gezonde, lokale gerechten.


Boek ROBINSON in het reisbureau!

Daarom ROBINSON Hotels & ResortsROBINSON Hotels & Resorts, gezelschap

ROBINSON Hotels & Resorts, etenSportief op vakantie

Sportief bezig blijven op vakantie is heerlijk! Het geeft je energie. Bij ROBINSON kun je uit bijna het gehele aanbod sporten meedoen aan een gratis proefles, om in een leuke omgeving eens iets nieuws te proberen. Doe mee met een lesje yoga, golf of zeilen of ga gezellig mee wandelen, mountainbiken of boogschieten!

Moment voor jezelf in de wellness

In de WellFit-SPA vind je de fantastische wellnessfaciliteiten, van ontspannende massages tot beautybehandelingen. Je geniet in de sauna of in de salon van fijne behandelingen, omringt door heerlijke geuren en verzorgende oliën.

Een ware smaaksensatie

De keuken van ROBINSON is gevarieerd en creatief. Tijdens de Live-Cooking shows kun je zien hoe de lekkerste hapjes bereid worden en ontdek je nieuwe smaken. Alle ingrediënten zijn vers en regionaal! Heb je allergieën? Dan verzorgt de kok speciaal voor jouw een passende maaltijd. Wie graag eiwitrijk en koolhydraatbewust eet, kan terecht bij het WellFood-Station in het buffetrestaurant.


Entertainment voor klein en groot

ROBINSON is er voor iedereen, jong en oud! De kinderprogramma's worden ontwikkeld en uitgevoerd door experts en er zijn activiteiten voor alle leeftijden. Babies kunnen terecht in de ROBY Baby. ROBY Club is er voor kinderen van 3 tot 7 jaar. 8 tot 12-jarigen kunnen terecht in de R.O.B.Y. en ROBS is speciaal gemaakt voor tieners tot 17 jaar!