{{ vm.imageAlt }}

Verzekeringen - verzekerd zijn van een zorgeloze vakantie

Eigenlijk wil je er niet aan denken, maar toch. Stel nou dat je te maken krijgt met een ongeluk, schade of diefstal op vakantie, dan wil je toch goed verzekerd zijn? In samenwerking met de Europeesche kunnen we voor jou een reis- en annuleringsverzekering regelen die precies aansluit bij jouw vakanties.

Neem contact met ons op

3 redenen om je vakantie te verzekeren

1. Je krijgt personenhulp van de alarmcentrale  

Stel dat je romantische weekendje Rome verstoord wordt door een nare val op de Spaanse Trappen. Zonder verzekering kom je dan niet alleen voor hoge medische kosten te staan, je kunt wellicht ook niet het vliegtuig in met je gipsbeen. Hoe kom je dan thuis? Ben je verzekerd bij de Europeesche, dan bel je de Europeesche Hulplijn, waar ze je doorverwijzen naar de beste artsen. Ook kunnen onze professionals je terugreis organiseren als dat nodig is. De extra reis- en verblijfkosten die je in dat geval moet maken, zijn ook verzekerd op onze Kortlopende Reisverzekering.

2. Je krijgt een vergoeding als je spullen worden gestolen 

Juist in toeristische steden zijn zakkenrollers actief, dus  tijdens een stedentrip is het uiterst belangrijk om je spullen dicht bij je te houden. Word je toch bestolen, dan wordt het zonder verzekering een dure stedentrip. Heb je een reisverzekering met Bagagedekking afgesloten, dan weet je dat je deze schade vergoed krijgt (mits je aangifte doet bij de politie uiteraard). En heb je Gelddekking afgesloten, dan krijg je ook je gepinde contante geld vergoed.

3. Schade aan je vakantiehuis is ook verzekerd

Een weekje weg met je gezin in een vakantiehuis op een fijne plek? Dan kun je net iets meer ontspannen als je weet dat eventuele schade aan het huis – bijvoorbeeld een kast die je per ongeluk beschadigt, of schilderij dat je van de muur stoot  – goed is verzekerd. Met een reisverzekering van de Europeesche ben je verzekerd voor schade aan het door jou gehuurde vakantieverblijf inclusief inventaris en speeltoestellen.

Doorlopende reisverzekering

Ga je meerdere keren per jaar op vakantie en/of ga je langer dan 2 weken weg? Kan kan een doorlopende reisverzekeringen voordeliger zijn. Wij maken graag een offerte op maat voor je.

Kortlopende reisverzekering

Als je maximaal een week weggaat, denk je niet altijd aan een reisverzekering. Terwijl zo’n verzekering tijdens een stedentrip of korte vakantie erg goed van pas kan komen. Bij onze kortlopende reisverzekeringen krijg je 24/7 hulp bij pech en ongevallen en zijn je kinderen t/m 5 jaar gratis meeverzekerd.