{{ vm.imageAlt }}

location_on
Bredewater 16
2715 CA
Zoetermeer
phone
079 - 2021000 / 06 - 5499 0083
email

Maandag
9:30 - 18:00 uur*
Dinsdag
9:30 - 18:00 uur*
Woensdag
9:30 - 18:00 uur*
Donderdag
9:30 - 18:00 uur*
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

 

*Op afspraak ben ik ook buiten kantoortijden bereikbaar.

Jolien Lorsheijd

Vakantieplannen? Of een (zaken)reis betrouwbaar en goed laten regelen?

Welkom bij mijn reisbureau VakantieXperts Zoetermeer.

Ik ben Jolien Lorsheijd en met ruim 30 jaar reisbureau-ervaring (waaronder 26 jaar bij de ANWB) heb ik veel kennis van alle soorten vakanties en (zaken)reizen. Veel bestemmingen ken ik uit eigen ervaring dankzij studiereizen en vakanties, die ik al vele jaren over de hele wereld heb gemaakt. Amerika, Australië, Azië; noem maar op. Daarbij ben ik gespecialiseerd in het adviseren over cruises. Een heerlijke relaxte manier van vakantie vieren.

Het grote voordeel van mijn reisbureau VakantieXperts Zoetermeer is dat een vakantie- of zakenreis van a-z persoonlijk door mij wordt geregeld. Ik ben steeds de vaste contactpersoon. Geen wachttijden en 100% privacy. We kunnen ook buiten kantoortijden afspreken. Dat kan op mijn gezellige reisbureau in Zoetermeer of we kunnen alle wensen en vragen telefonisch of per mail doornemen.

Ik beschik over een erg uitgebreid reisaanbod van zowel Nederlandse als Duitse reisorganisaties. Dus samen kunnen we uitzoeken wat het beste past bij de wensen en beschikbare budget. Ik ben dus niet gebonden en beperkt door het aanbod van een bepaalde touroperator. De mogelijkheden zijn onbegrensd: losse tickets, stedentrips, cruises, rondreizen, zonvakanties, verre reizen, huwelijksreizen, autovakanties, kampeervakanties, vakanties op maat, zaken- en groepsreizen, wintersport, noem maar op.

Alle reisorganisaties waarmee ik samenwerk zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. Eventuele annulerings- en/of reisverzekeringen breng ik onder bij Allianz Global Assistance. Kortom: gegarandeerde betrouwbaarheid en kwaliteit.

Op deze pagina staan mijn contactgegevens. Plan gerust een afspraak met mij in. Ik help graag met het regelen van een comfortabele zakenreis of fijne vakantie, want ‘jouw leukste vakantie is mijn werk’!