{{ vm.imageAlt }}

location_on
Burchtstraat 14
6602 AR
Wijchen
phone
024-6411414
email

Tessa Warren

Ik ben Tessa Warren en ben sinds 2007 ReisXpert bij VakantieXperts de Planeet!

Na heel wat jaren ervaring ga ik nog steeds met even veel plezier naar mijn werk!
Het verzorgen van iemands vakantie is een hele verantwoordelijkheid en geeft een heel dankbaar gevoel als ik heb kunnen bijdragen aan het succes.

Voor mij is maken en begeleiden van een reis op maat de grootste en leukste uitdaging. Puzzelen met alle onderdelen zodat het uiteindelijke resultaat geheel aansluit bij de wensen van de klant vind ik het leukst, of dat nou een rondreis is door Andalusië, Amerika of Afrika!

Mijn ultieme vakantie is toch vooral lekker bijkomen en genieten van zon, zee, strand! Genieten van leuke plaatsen, mooie natuur en lekker eten & drinken.

De Caribbean spreekt mij erg aan! Het kleurrijke, vrolijke en relaxte sfeertje geeft een ultiem vakantiegevoel. Je kunt hier goed vertoeven voor een strandvakantie op een van de hagelwitte stranden, maar ook mooie rondreizen maken en kennis maken met de cultuur en natuur van het land!

Maar ook Groot-Brittannië heeft bij mij een speciaal plekje aangezien hier mijn roots liggen. De zuidkust is echt met recht een schitterende vakantiebestemming voor iedere doelgroep. Ideaal voor het maken voor een rondreis of voor een vakantie op een of twee plekken. Met name de combinatie van de vele activiteiten, mooie kliffen en stranden, idyllische dorpjes en niet te vergeten de typisch Engelse sfeer maakt dit gebied zo geschikt!

Kom snel bij langs bij mij op kantoor of maak een afspraak voor het realiseren van jouw vakantieplannen!

Expertise

  • Costa Rica
  • Vakantie Azoren

Mooiste plekken waar ik ben geweest:

  • Engeland
  • Schotland
  • Caribische gebied

Afspraak maken