{{ vm.imageAlt }}

location_on
Burchtstraat 14
6602 AR
Wijchen
phone
024-6411414
email

Maandag
09:00 - 17:30 uur
Dinsdag
09:00 - 17:30 uur
Woensdag
09:00 - 17:30 uur
Donderdag
09:00 - 17:30 uur
Vrijdag
09:00 - 21:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
gesloten

 

 Logo de Planeet 

 

VakantieXperts de Planeet Wijchen

Méér vakantie bij VakantieXperts de Planeet

VakantieXperts de Planeet Wijchen is al jaren een begrip in de omgeving. Met ons vaste Team van 10 zeer ervaren ReisXperts hebben we een wereld aan kennis en ervaringen. Elk jaar maken we zelf de mooiste reizen om voor u de beste plekken uit te kunnen zoeken. Wij helpen u graag in ons moderne kantoor, per mail of telefoon of op afspraak (wij hebben 2 koopavonden per week). Heel graag tot ziens bij VakantieXperts de Planeet Wijchen!

Maak gemakkelijk een afspraak onderaan deze pagina!

Mail ons!


VakantieXperts de Planeet

VakantieXperts de Planeet


Het team van VakantieXperts de Planeet Wijchen bestaat uit v.l.n.r Graciella Muijen, Nicole Bruisten, Monique van Buul, Claudia van Boekel, Petra Wijgers, Angela Huskens, Marjonel Wubbels, Rob Schilten, Martijn van Tienen en Yvonne Schiltmans

Wist u dat ...

Ontdek meer

 

Over VakantieXperts de Planeet
VakantieXperts de Planeet is al sinds 1986 in Wijchen gevestigd. Ons team bestaat uit 10 zeer ervaren ReisXperts met samen meer dan 140 jaar reiservaring. We helpen u graag bij het samenstellen van uw droomvakantie, voor het uitzoeken van net die ene speciale cruisereis, het boeken van uw stedentrip, het boeken van uw vliegtickets, of het boeken van die fantastische rondreis naar Fins Lapland. Onze ervaren ReisXperts vertellen u er graag over. Wij nemen u graag werk uit handen, ons motto is dan ook: ontzorgen! Wij regelen alles voor u, zodat u zich alleen druk hoeft te maken wat u op vakantie allemaal mee wilt nemen. Onze service gaat heel ver... daarom blijven we elk jaar groeien en vinden we het een uitdaging om voor u de beste reis te vinden.

Populaire bestemmingen:

 

Boek hier uw vakantie
Bekijk hier uw reis in Mijn Reisoverzicht

Afspraak maken