{{ vm.imageAlt }}

location_on
Kerkstraat 6-8
8331JC
Steenwijk
phone
0521-513015
email

Maandag
09:30 - 18:00 uur
Dinsdag
09:30 - 18:00 uur
Woensdag
09:30 - 18:00 uur
Donderdag
09:30 - 20:00 uur
Vrijdag
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
gesloten

 

Logo Blok

VakantieXperts reisburo Blok

Méér vakantie bij VakantieXperts Blok

Wij zien voor je het bos door de bomen en vinden je droomreis! Eén aanspreekpunt voor je hele vakantiepakket, overzichtelijk en duidelijk! Dit pakket kan dus ook allerlei aanvullende diensten bevatten, zoals reisverzekeringen, visa, luchthaven-taxivervoer, parkeren, transfers, overtochten, openbaar vervoerkaarten, entreekaarten, enzovoort.

Maak gemakkelijk een afspraak onderaan deze pagina!

Mail ons!


VakantieXperts Blok

VakantieXperts Blok


Onze ReisXperts, v.l.n.r. Karin, Laura, Riëtta, Hiltje en Melissa, hebben een wereld aan kennis, eigen ervaring en tips voor je. Kom langs met of zonder afspraak, bel of mail ons of boek online en weet dat ook dan ons team voor je klaar staat!

Wist je dat ...

Ontdek meer

 

Over VakantieXperts Reisburo Blok
VakantieXperts Reisburo Blok is al bijna 25 jaar het meest veelzijdige en onafhankelijke reisbureau van Steenwijk en omstreken.

Wij leren jou en jouw vakantiewensen graag persoonlijk kennen, zodat wij kunnen ontdekken wat jij nou écht belangrijk vindt. Het vinden van de reis die jij zoekt is voor ons namelijk niet genoeg. Onze passie is om samen met jou de reis te vinden waar jij van droomt.

Die perfecte reis vinden wij in het complete aanbod van meer dan 150 Nederlandse, Duitse en Belgische touroperators, bestemmingsspecialisten en andere reisaanbieders. Wij stellen ook graag een reis op maat voor jou samen, zowel binnen als buiten Europa. Wij komen altijd tot een passend en verrassend voorstel!

Populaire bestemmingen:

 

Online boeken:
Boek hier uw online uw last minute
Bekijk hier mijn reisoverzicht

Afspraak maken