{{ vm.imageAlt }}

location_on
Kerkstraat 6-8
8331JC
Steenwijk
phone
0521-513015
email

Maandag
09:30 - 18:00 uur
Dinsdag
09:30 - 18:00 uur
Woensdag
09:30 - 18:00 uur
Donderdag
09:30 - 20:00 uur
Vrijdag
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
gesloten

 

Logo Blok

VakantieXperts reisburo Blok

De reis vinden waar jij van droomt
VakantieXperts Reisburo Blok is al ruim 20 jaar het meest veelzijdige en onafhankelijke reisbureau van Steenwijk en omstreken. Wij leren jou en jouw vakantiewensen graag persoonlijk kennen, zodat wij kunnen ontdekken wat jij nou écht belangrijk vindt. Het vinden van de reis die jij zoekt is voor ons namelijk niet genoeg. Onze passie is om samen met jou de reis te vinden waar jij van droomt. Die perfecte reis vinden wij in het complete aanbod van meer dan 100 Nederlandse, Duitse en Belgische touroperators, bestemmingsspecialisten en andere reisaanbieders. Wij stellen ook graag een reis op maat voor jou samen, zowel binnen als buiten Europa. Wij komen altijd tot een passend en verrassend voorstel!

Onze Xpertises
Wij beschikken over een zeer brede kennis van tientallen vakantielanden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in een aantal bestemmingen:

- Zuid-Afrika
- Cuba
- Scandinavië & IJsland
- Sri Lanka & Maleisië
- Canarische Eilanden
- Canada

Voor Amerika en New York zijn wij zelfs landelijke Xperts. Dat betekent dat wij voor klanten uit heel Nederland offertes op maat en boekingen maken. En dat onze kennis over en eigen reiservaring indeze landen van een zeer hoog niveau is.

Zoek jij een reisbureau dat jouw verwachtingen wil overtreffen? Maak dan eenvoudig online een afspraak met een van de medewerkers uit ons topteam. Je bent dan direct aan de beurt en wij
hebben alle tijd voor je. Tot snel!

Bekijk online je geboekte reis

VakantieXperts reisburo Blok

Afspraak maken