{{ vm.imageAlt }}

location_on
Christiaan Huygenslaan 40
3769 XW
Soesterberg
phone
+31 (0) 880 660 875
email

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 12:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

VakantieXperts Nordic Delights

VakantieXperts Nordic Delights


Nordic Delights: for journeys beyond the ordinary


Ik ben Rick Gedink, gedreven reisadviseur & touroperator met een passie voor coole maar vaak ook koele bestemmingen. Ik heb mezelf gespecialiseerd in reizen naar bestemmingen rond de poolcirkel, zoals:

Laat je betoveren door de magie van het Noorderlicht & verken de wildernis per sneeuwscooter, per husky safari’s of op sneeuwschoenen. Heb je altijd al eens op de ijskap van Groenland willen slapen of ga je bijvoorbeeld liever mee op een expeditie cruise tussen de ijsbergen: ik verzorg het graag voor je!

Hoe ziet jouw droomreis er uit? Ga op een treinreis met RailRoad Alaska van Fairbanks via Denali naar Anchorage en spot onderweg de big 5 van de Arctic: de grizzly beer, de karibou, het dall schaap, de eland & de wolf. Of ga zelf Into the Wild? Bezoek dan de filmset nabij Fairbanks, het kan allemaal in Alaska. Waan je een echte goudzoeker in de Yukon, drink een befaamde Sourtoe cocktail in de Sourdough Saloon in Dawson City en word lid van de Sourtoe-club!

Wil je graag een combinatie van een citytrip & wildernis? Dat kán in Reykjavik op IJsland. Verken deze mooie stad, dompel jezelf onder in de Blue Lagoon, bezoek de Geysir en koel daarna af op 30 meter diepte in de Langjökull gletsjer. IJsland is ook in de winter bijzonder mooi en een stuk rustiger dan in de zomer.

Op de Nordic & Arctic bestemmingen werk ik samen met lokale kleinschalige touroperators zodat je een authentieke reiservaring zult hebben. Al de reizen worden samengesteld volgens jouw specifieke wensen. Omdat ik veel bestemmingen zelf bezocht & verkend heb kan ik je uit eigen ervaring gepassioneerd vertellen over deze bestemmingen. Óók voor wintersport, zonvakanties, camperreizen, verre reizen of een vakantiewoning ben je bij mij aan het juiste adres. Dankzij de samenwerking met VakantieXperts kan ik beschikken over het mooiste reizenaanbod met de kwaliteit van VakantieXperts met de zekerheid van ANVR&SGR.

Margriet van LoevezijnNeem contact met mij op!

Wil je meer informatie over reizen naar de Nordic & Arctic bestemmingen of direct een reis boeken? Neem dan nu contact met mij op en maak vrijblijvend een afspraak. Ik kom graag bij je thuis of op kantoor wanneer het jou het beste uitkomt.

Whatsapp mij!+31 (0) 651 083 836


Mail mij!