{{ vm.imageAlt }}

location_on
Soesterbergsestraat 61/1
3768 EB
Soest
phone
035-6022803
email

Maandag
09:30 - 18:00 uur
Dinsdag
09:30 - 18:00 uur
Woensdag
09:30 - 18:00 uur
Donderdag
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
gesloten

(*) avond op afspraak

 

Logo Hagen

VakantieXperts Hagen in Soest

Van harte welkom bij VakantieXperts Hagen in Soest!

Hét adres voor je volledig verzorgde vakantie. Je kunt bij ons terecht met al je reiswensen, wij regelen een passende vakantie voor je. Omdat wij ons niet alleen richten op de grote reisorganisaties, maar ook zelf alle soorten vakanties samenstellen zijn wij in staat om ook jouw ideale vakantie te verzorgen. Van stedenreis, zonvakantie en cruisevakantie, tot rondreizen door de meest uiteenlopende landen Marieke, Miranda, Michelle, Monique en Tanja staan graag voor je klaar. Voor specifieke vragen over alle mogelijke bestemmingen kun je altijd bij ons terecht!

Om jouw vakantie helemaal compleet te maken regelen wij ook vervoer naar Schiphol, parkeren op de Nederlandse en Duitse luchthavens, autohuur, leuke excursies of een musical tijdens je vakantie, een wandeling of fietstour onder begeleiding van een Nederlandse gids door die ene geweldige stad, het aanvragen van een visum en het afsluiten van een passende annulerings- en reisverzekering is bij ons in goede handen.

Kortom, ga niet eindeloos zelf zoeken op internet, maar leg je wensen bij ons neer en wij zorgen voor een passend aanbod!

Maak eenvoudig online een afspraak, dan ben je direct aan de beurt en hebben wij alle tijd voor je!

Graag tot ziens in Soest-Zuid!

VakantieXperts Volendam

Afspraak maken