{{ vm.imageAlt }}

location_on
Soesterbergsestraat 61/1
3768 EB
Soest
phone
035-6022803
email

Maandag
op afspraak
Dinsdag
10:00 - 17:00 uur
Woensdag
10:00 - 17:00 uur
Donderdag
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 16:00 uur
Zondag
gesloten

(*) avond op afspraak

 

Logo Hagen

VakantieXperts Hagen in Soest

Méér vakantie bij VakantieXperts Hagen

VakantieXperts Hagen is hét adres voor je volledig verzorgde vakantie. Je kunt bij ons terecht met al je reiswensen, wij regelen een passende vakantie voor je! Wij richten ons niet alleen op de grote reisorganisaties, maar stellen ook je reis op maat samen. Van zonvakantie tot cruise, van rondreis tot safari en van stedentrip tot groepsreis naar de meest uiteenlopende landen.

Maak gemakkelijk een afspraak onderaan deze pagina!


Mail ons!

VakantieXperts Hagen

VakantieXperts Hagen Team


Het team van VakantieXperts Hagen bestaat uit Marieke Hagen, Miranda van den Hoff, Tanja Spoelder, Jeffrey Heltzel, Monique van Brummelen en Michelle van Wessum.Ons team ontzorgt je graag en vindt jouw droomreis in het complete aanbod van vele reisaanbieders. Je bent bij ons van harte welkom, maar bellen, mailen of onderaan deze pagina direct online een afspraak maken kan ook!

Wist je dat ...

Ontdek meer

 

Over VakantieXperts Hagen
VakantieXperts Hagen neemt je graag veel werk uit handen. Wij willen de klant graag leren kennen in een persoonlijk gesprek om vervolgens met veel enthousiasme en reis samen te stellen die de wensen overtreft. Dat is onze passie en dat wordt gewaardeerd! Onze klanten vinden het heel fijn om bij calamiteiten een aanspreekpunt te hebben en terug te kunnen vallen op een vertrouwd adres. In bepaalde situaties snel handelen en het juiste advies geven voorkomt veel stress bij de klant. Zo doen wij dat, elke dag weer!

Populaire bestemmingen:

Afspraak maken