{{ vm.imageAlt }}

location_on
Bierens de Haanweg 22-28
3076 DC
Rotterdam
phone
010-4925492
email

Angela van Neijenhoff

Werkzaam bij Panta Reizen sinds 2002

Specialisme: (allin) familievakanties, reizen op maat, stedenreizen en op maat gemaakte groups en incentives. Bezochte bestemmingen: Indonesië, Dominicaanse Republiek, Aruba, Zuid-Afrika, Egypte, Israël, Turkije, Griekenland, Bulgarije, Canarische Eilanden, Mallorca, Italië, New York, Istanbul, Londen, Valencia, Rome, Florence. 

Mijn vakantietip: Ben je op zoek naar een leuke afwisselende zonvakantie in de winter? Denk dan ook eens aan Israël. Dit land heeft alle elementen voor een geslaagde (auto)rondreis. Hippe steden, cultuur en natuur. Maak jouw onvergetelijke reis af met een verlenging aan het strand, drijven in de Dode Zee en uiteraard mag zwemmen met de dolfijnen hierbij niet ontbreken.

Naast mijn 3 werkdagen op kantoor is het ook mogelijk een afspraak te maken waarbij ik naar je toe kom. Wil je jouw vakantie of bedrijfsuitje bespreken maar ben je niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Geen probleem, ik kom op afspraak naar je toe. Je kunt contact met me opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Expertise

  • New York

Mooiste plekken waar ik ben geweest:

  • Indonesië
  • Israël
  • New York

Afspraak maken