{{ vm.imageAlt }}

location_on
Bierens de Haanweg 22-28
3076 DC
Rotterdam
phone
010-4925492
email

Maandag
09:15 - 18:00 uur
Dinsdag
09:15 - 18:00 uur
Woensdag
09:15 - 18:00 uur
Donderdag
09:15 - 18:00 uur
Vrijdag
09:15 - 18:00 uur
Zaterdag
09:30 - 17:00 uur
Zondag
gesloten

 

Logo Panta Reizen

VakantieXperts Panta Reizen

VakantieXperts Panta Reizen

Panta Reizen. De korte krachtige naam op de gevel van het gerenommeerde reisbureau in Rotterdam onderstreept de mentaliteit in de Maasstad: no-nonsense en "handen uit de mouwen". Binnen komt die houding terug bij de enthousiaste reisspecialisten, samen meer dan 150 jaar reiservaring, die met plezier hun passie voor reizen vertalen in het zoeken en samenstellen van de reis naar jouw wensen. Stuk voor stuk reisspecialisten die als doel hebben jou een onvergetelijke reis te bezorgen.

Ook de sfeervolle inrichting en fotowanden van dit reisbureau in Rotterdam brengen die fascinatie voor reizen en vakanties direct op de bezoeker over. Het ANVR/SGR-reisbureau levert een omvangrijk scala aan producten van alle toonaangevende touroperators in Nederland, maar ook voor een persoonlijk samengestelde reis ben je bij VakantieXperts Panta Reizen aan het juiste adres. Kennis en service zijn in het verkoopproces leidend. Een mobiele reisadviseur komt voor advies en boeking zelfs bij klanten thuis.

Passie voor het vak, noemen we dat. De passie heeft Panta Reizen al vanaf het moment dat het reisbureau in 1974 werd geopend en daarmee de wereld dichterbij bracht. Sinds die tijd ontwikkelde Panta Reizen zich tot allround reisbedrijf. Nu werken er twintig medewerkers, in een ongedwongen, doe-maar-gewoon-sfeer die zo kenmerkend is voor de Rotterdamse regio.

Wij nemen je graag heel veel werk uit handen en besparen je veel tijd door onze ervaring en onze kennis. 

Uiteraard kun je bij ons ook online boeken: www.pantareizen.nl wijst je de weg.

Sinds 2013 zijn wij aangesloten bij de grootste reisbureau keten van Nederland en heten wij: VakantieXperts Panta Reizen.


Zie ook:
Boek hier uw vliegticket
Boek hier uw cruise

Afspraak maken