{{ vm.imageAlt }}

location_on
Korte Havenstraat 1a
3421 AG
Oudewater
phone
0348-769117
email

Maandag
09:00 - 17:30 uur
Dinsdag
09:00 - 17:30 uur
Woensdag
09:00 - 17:30 uur
Donderdag
09:00 - 17:30 uur
Vrijdag
09:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 16:00 uur
Zondag
gesloten

Ook op afspraak mogelijk!

 

Logo Oudewater Montfoort

VakantieXperts Oudewater-Montfoort

Méér vakantie bij VakantieXperts Oudewater-Montfoort

Bij VakantieXperts Oudewater Montfoort hebben wij onze hoofdvestiging in Oudewater, Korte Havenstraat 1a en onze Dependance inpandig bij Verschoor Makelaardij & assurantiën in de hoogstraat 10-12 te Montfoort.

Laat je ook inspireren en informeren op onze website. Uiteraard kan je online de boeking maken, waarbij je zeker weet dat je boekt bij een vertrouwd reisburo. Immers wij checken je boeking en nemen contact met jou hierover op. Heb je meer informatie nodig, staan jou reiswensen er niet bij of wil je graag advies? Mail ons, bel ons of kom gerust even bij ons langs voor het juiste advies.

Wij zijn er voor jou en zijn je graag van dienst.

Maak gemakkelijk een afspraak onderaan deze pagina!

Mail ons!


VakantieXperts Oudewater-Montfoort

VakantieXperts Oudewater-Montfoort


Kom binnen in ons monumentale pand met marmeren trappen met smeedijzeren trapleuningen en ornamenten plafond, alleen door deze sfeer wordt je al geinspireert. Bij ons "Beste "reisretailbedrijf van de provincie Utrecht staat 'n kopje vers gezette koffie/cappuccino of thee altijd voor je klaar!

Wist je dat ...

Ontdek meer

 

Over VakantieXperts Oudewater-Montfoort
VakantieXperts Oudewater Montfoort is veel meer dan een reisburo. Eigenlijk zijn we meer een reisinspiratie bureau en we kunnen ook nog alles voor je regelen. Uiteraard tot in de puntjes, want zo zijn we het gewend!

Onze Xpertises
Wij beschikken over een zeer brede kennis van tientallen vakantielanden. We hebben de afgelopen jaren al duizenden reizen verzorgd. Van een stedentrip tot een droomsafari! Van luxe cruise tot een basic trektocht.


Reserveer hier uw cruise online


We verzorgen ook samen met 2 reisburo collega’s Ladies only reizen.

Wij leren jou en jouw vakantiewensen graag persoonlijk kennen, zodat wij kunnen ontdekken wat jij nou echt belangrijk vindt want elke reiziger is anders. Het liefst komen wij met een verrassend advies. Want wij kennen net die plekken en die mogelijkheden die niet zo voor de hand liggen. Het vinden van de reis die jij zoekt is voor ons namelijk niet genoeg. Onze passie is om samen met jou de reis te vinden waar jij van droomt.

Uiteindelijk zijn het onze reizigers die ons reisburo bijzonder maken. Hun ervaringen, hun verhalen en hun mooie herinneringen zorgen ervoor dat wij ’s ochtends vrolijk ons bed uit komen. Want we hebben het mooiste werk van de wereld: wij bieden belevenissen aan.

Zoek jij een reisburo dat jouw verwachtingen wil overtreffen? Maak dan eenvoudig online een afspraak met Mirjam, Amenda, Natasja en Goverdina. Je bent dan direct aan de beurt en wij hebben alle tijd voor je.Tot snel!

Team VakantieXperts Oudewater Montfoort vinden de reis waar jij van “Droomt”!

Populaire bestemmingen:

 

Volg ons op Facebook
Bekijk onze website

Afspraak maken