{{ vm.imageAlt }}

location_on
Walstraat 40
5341 CK
Oss
phone
0412-654800
email

Vivian van Riet

In 1995 ben ik de reiswereld ingerold. Na een stage van 5 maanden bij het V&D-reisbureau en eenzelfde periode bij de ANWB ging ik aan de slag bij de Holland International reisbureau groep. Hier heb ik bijna 1 jaar op verschillende filialen als vliegende kiep gefungeerd. Van september 1996 tot september 1997 ben ik door Australië en Nieuw-Zeeland getrokken en heb ik beide landen heel goed leren kennen.

Na mijn thuiskomst heb ik bij Star Travel en Reisburo Bouvy in Nijmegen gewerkt en vervolgens bij TUI n Den Bosch. Na 6 jaar bij Reisadviesbureau Van Boekel in Oss ben ik in dienst getreden bij TravelTeam.

Ik houd van puzzel- en maatwerk! Aangezien er in veel reisbureaus voornamelijk klanten komen die op zoek zijn naar aanbiedingen en vaak kant-en-klare reizen, vond ik de TravelTeam formule een bijzonder interessante uitdaging! Mijn voorliefde voor Zuid-Afrika heeft geresulteerd in ruim 40 bezoeken aan diverse landen op dit continent. Mijn ouders zijn enkele jaren geleden geëmigreerd naar Zuid-Afrika, waardoor ik voortaan - buiten mijn studiereizen - mijn 6 weken vakantie voornamelijk daar doorbreng!

Ik ben in 2011 uitgeroepen tot dé Zuid-AfrikaXpert van Nederland!

Expertise

Mooiste plekken waar ik ben geweest:

  • Zuid-Afrika
  • Australië
  • Maatwerk reizen

Afspraak maken