{{ vm.imageAlt }}

location_on
Walstraat 40
5341 CK
Oss
phone
0412-654800
email

Maandag
10:00 - 17:00 uur
Dinsdag
10:00 - 17:00 uur
Woensdag
10:00 - 17:00 uur
Donderdag
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
alleen op afspraak
Zondag
gesloten

  

Afspraak buiten bovenstaande kantooruren in overleg mogelijk

VakantieXperts TravelTeam

Méér vakantie bij VakantieXperts TravelTeam

VakantieXperts TravelTeam is het meest veelzijdige en onafhankelijke reisbureau van Oss en omstreken. Marielle, Vivian & Joey vinden jouw droomreis in het complete aanbod van meer dan 150 reisaanbieders. Kom langs, bel ons, mail ons, of maak onderaan deze pagina direct online een afspraak!

Maak gemakkelijk een afspraak onderaan deze pagina!

Mail ons!


VakantieXperts TravelTeam

VakantieXperts TravelTeam


Ons TravelTeam bestaat uit zeer ervaren medewerkers en beschikt hierdoor over een zeer brede kennis. Tevens zijn wij gespecialiseerd in een aantal bestemmingen en reizen voor speciale gelegenheden of doelgroepen, zoals: Zuid-Afrika (onze nummer 1!) Noord-Amerika, Australië, Stedenreizen, Cruises, Familievakanties, Groepsreizen & Maatwerkreizen.

Wist je dat ...

Ontdek meer

 

Over VakantieXperts TravelTeam
VakantieXperts TravelTeam is hèt reisadviesbureau voor de reiziger die hoge eisen stelt aan deskundige informatie en een reis wil die in alle opzichten goed, maar niet duurder is! Onze missie is dan ook: het uitzoeken, samenstellen en reserveren van jouw ultieme reis voor de juiste prijs! Zoek jij een reisbureau dat jouw verwachtingen wil overtreffen? Maak dan eenvoudig online een afspraak met Marielle, Joey of Vivian.. Je bent dan direct aan de beurt en wij hebben alle tijd voor je.

Populaire bestemmingen:

Afspraak maken