{{ vm.imageAlt }}

location_on
Heerlerbaan 169
6418 CC
Heerlen
phone
06-21966269
email

Maandag
09.00 - 17.30 uur
Dinsdag
09.00 - 17.30 uur
Woensdag
09.00 - 17.30 uur
Donderdag
09.00 - 17.30 uur
Vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.30 uur
Zondag
gesloten
* Ook buiten deze tijden ben ik beschikbaar. Neem contact met me op voor een afspraak op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Jamie Crijns

Ben jij opzoek naar een vakantie? Een geweldig avontuur? Of wil je eens super verwend worden? Jouw reis is mijn passie. Je hoeft niet meer zelf eindeloos te zoeken op het web, ik regel de vakantie voor jou! Van het zoeken naar de juiste bestemming, het boeken van de reis, de autohuur, tot en met het parkeren op Schiphol en de leuke uitstapjes. 

Wie ben ik?
Mijn naam is Jamie Crijns en sinds mei 2017 ben ik gestart als zelfstandig reisadviseur voor VakantieXperts. Door mijn ervaring, de vele cursussen die ik volg en de vele reizen die ik jaarlijks maak, kan ik jou uitstekend adviseren en voorzien van leuke tips en dat vaak uit eigen ervaring. Ik gebruik mijn creativiteit om de ideale reis voor jou te vinden en deze helemaal op maat samen te stellen.

Ik ben zelf een zeer uit een lopende reiziger en hou ervan om diverse activiteiten te ondernemen! Van raften in Turkije, skydiven in Aruba, een helicopter vlucht boven de Grand Canyon, shoppen in Dubai, wandelen op Mallorca, fietsen in Gran Canaria, historische gebouwen bezoeken in Rome en Barcelona, vissen in de Malediven of uren rondslenteren in de Medina van Marrakech. Niets is mij te gek! 

Bij het zoeken van een reis houd ik ook rekening met jouw karakter en favoriete vrijetijdsbesteding. Ik zorg ervoor dat iedere wens in de vakantie is verwerkt en jij de tijd van je leven hebt.

 

 Voordelen van een persoonlijke reisadviseur

Je hebt altijd te maken met één contactpersoon die alles tot in de puntjes verzorgt. Je kunt per telefoon, e-mail of website contact met mij opnemen en zelf bepalen wanneer je deskundig advies wilt of dat nu in de avonduren of weekenden is. Je hoeft de deur niet meer uit en krijgt persoonlijke aandacht, snelle service, veilig en vertrouwd en dit alles zonder dat het extra kosten met zich meebrengt.

Door mijn service hoef jij je geen zorgen te maken en kun je volkomen genieten.

Zonnige groeten en hopelijk tot snel!

Jamie Crijns | Zelfstandig Reisadviseur Jamie Crijns | Zelfstandig Reisadviseur