{{ vm.imageAlt }}

location_on
Industrieweg 30A
1613 KV
Grootebroek
phone
0228-524403
email

Maandag
12:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag
12:00 uur - 17:00 uur
Woensdag
12:00 uur - 17:00 uur
Donderdag
12:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag
12:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 uur - 14:00 uur
Zondag
gesloten

Buiten de openingstijden werken wij op afspraak, ook in de avonduren. Bij ons op kantoor of bij u thuis.

 

Logo De Valk

Onze filialen:
Grootebroek / Wieringerwerf

 

VakantieXperts De Valk

De reis vinden waar jij van droomt

De Valk. De korte, maar krachtige naam op de gevel van het gerenoveerde reisbureau in Grootebroek onderstreept de mentaliteit in West-Friesland: no-nonsense en "handen uit de mouwen".

Binnen komt die houding terug bij de enthousiaste reisspecialisten die met plezier hun passie voor reizen vertalen in het zoeken en samenstellen van de reis naar jouw wensen. Stuk voor stuk reisspecialisten die als doel hebben jou een onvergetelijke reis te bezorgen.

Ook de moderne inrichting en interactieve belevingswanden van De Valk brengen die fascinatie voor reizen en vakanties direct op de bezoeker over. Het ANVR/SGR-reisbureau levert een omvangrijk scala aan producten van alle toonaangevende touroperators in Nederland, maar ook voor een persoonlijk samengestelde reis ben je bij De Valk aan het juiste adres. Kennis en service zijn in het verkoopproces leidend.

Bekijk online je geboekte reis

Uitgeroepen tot Reisbureau van het Jaar 2018 in Noord-Holland

Tijdens dé feestelijke gala-avond in het Rosarium in Amsterdam mochten wij met trots onszelf de winnaars van de Verkiezing Reisbureau van het Jaar 2018 van provincie Noord-Holland noemen! Hiervoor moesten wij een reisvoorstel, vragenlijst en marketingcase maken, kregen wij vragen van een mystery-shopper, gingen wij de battle aan in Europa-Park en kregen wij de jury op bezoek. Wat was het spannend, maar wat zijn wij blij! Wat een TOP-titel!

 

 

Afspraak maken