{{ vm.imageAlt }}

location_on
Oberto 14
5629 NG
Eindhoven
phone
040 - 8440005
email

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:30
Zondag
Gesloten

  

Neem contact met mij op voor afspraken buiten openingstijden.

VakantieXperts Reisbureau Eindhoven

VakantieXperts Reisbureau Eindhoven heeft al 22 jaar ervaring in het organiseren van reizen naar alle delen van de wereld. Omdat iedere vakantiewens uniek is, nemen wij graag ruim de tijd voor het uitzoeken van je vakantie of groepsreis. Je wens staat bij ons centraal en daarom selecteren wij het beste aanbod in prijs en kwaliteit bij één van onze 100% betrouwbare leveranciers in binnen- en buitenland. 

Wij behartigen je belangen voor, tijdens en na je reis en nemen alleen genoegen met volledig tevreden klanten, waarvan je de recensies kunt nalezen op onze recensiepagina. Onze klanten komen uit heel Nederland en België, afstand speelt geen rol. 

Onze aanpak is uniek en wijkt af van de aanpak van een traditioneel reisbureau. Wij inventariseren je wensen en komen hier altijd met een gratis en vrijblijvende offerte op terug. Je wensen geef je eenvoudig door per e-mail, telefoon of via het speciale formulier op onze website. Ook is het mogelijk om op afspraak bij ons op kantoor te komen en indien gewenst komen wij zelfs bij je thuis op een tijdstip dat jij dit wenst.Wij bieden je meer service en privacy, maar besparen je tijd en geld.

Je hebt altijd één aanspreekpunt, krijgt altijd maar één reisadviseur aan de telefoon en wordt nooit doorverwezen naar een onpersoonlijk callcenter. Boek je graag online je vakantie bij ons? Geen probleem! Je boekt online met de service van een reisbureau waar je altijd op kunt terugvallen. Je kunt bij ons terecht voor de leukste vlieg-, auto-, trein- en busvakanties en voor prima verzorgde cruises. Ook voor aantrekkelijke last-minutes ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken alleen met bekende kwaliteitstouroperators. Je kunt rekenen op een eerlijk en onafhankelijk advies.

Tot slot en misschien wel het allerbelangrijkste: wij hebben hart voor ons werk en onze service gaat erg ver! Wij doen er echt alles aan om een topvakantie voor je te vinden. Bel ons gerust voor een vrijblijvend reisadvies 040-8440005.