{{ vm.imageAlt }}

location_on
Melisse 43
8252 DK
Dronten
phone
06-289 544 06
email

Op afspraak: maandag t/m vrijdag 8:00 en 21:30 uur en zaterdag 09:00 - 13:00 uur.

Jeannet Spaltman

VakantieXperts Jeannet Spaltman wordt d-reizen Jeannet Spaltman!

Vanaf 1 november gaat VakantieXperts Jeannet Spaltman verder als d-reizen Jeannet Spaltman. Jouw vertrouwde reisadviseurs staan gewoon nog voor je klaar!

Ben jij op zoek naar de leukste vakantie? Een geweldig avontuur? Of wil je eens super verwend worden? Jouw reis is mijn passie. Je hoeft niet meer zelf eindeloos te zoeken op het web. Ik regel je vakantie voor je: van het zoeken naar de juiste bestemming, het boeken van de reis, de autohuur, tot en met het parkeren op Schiphol en de leuke uitstapjes. Je kunt eenvoudig een afspraak met mij plannen, op de tijd die jou het beste uitkomt. Bel me gerust ook in de avonduren.

Mijn persoonlijke tips

Introductie

Ik werk al 40 jaar in de reiswereld en heb ervaring in alle onderdelen ervan. Door deze jarenlange ervaring weet ik wat er te koop is in de reiswereld. Ik gebruik mijn creativiteit om de ideale reis voor jou te vinden en deze helemaal op maat samen te stellen. Ik houd dan rekening met jouw karakter en favoriete vrijetijdsbesteding. En ik zorg ervoor dat iedere wens in de vakantie is verwerkt en jij de tijd van je leven hebt. Ook wanneer er verschillende wensen zijn in de groep waarmee je op reis gaat. Ook incentives voor bedrijven baseer ik op deze doelstelling. Ik weet samenbindende activiteiten te vinden.

Door mijn service hoef jij je geen zorgen te maken en kun je volkomen genieten.

Mooiste plekken waar ik ben geweest

 Jeannet Spaltman profiel