{{ vm.imageAlt }}

Nieuws van Travel Service Best

Onze Eef is 3 jaar...

  

Onze vaste klanten kennen haar uiteraard, vandaag is onze Eef 3 jaar.
Kom langs @vakantieXperts Travel Service Best, we hebben lekkere taart bij het boeken van uw vakantie.

 


 

Advies aan reizigers die alleen reizen met kinderen

Donderdag, 26 februari 2015

Om problemen voor reizigers te voorkomen, willen wij graag onderstaande informatie nogmaals onder je aandacht brengen. Te meer daar de Koninklijke Marechaussee op Schiphol ons heeft laten weten dat -door het jaar heen maar met name in de vakantieperiodes- toch veel eenoudergezinnen niet voldoende op de hoogte blijken te zijn van de regels om als ouder alleen op reis te gaan met een kind.
Vaders en moeders hebben soms een andere achternaam dan hun kinderen, wat problemen kan veroorzaken bij de persoonscontrole op een luchthaven als zij alleen met hun kind reizen. Bij een reis binnen het Schengengebied is er geen persoonscontrole. Naar of vanuit een niet-Schengenland is die controle er wel. De Koninklijke Marechaussee moet bij minderjarigen nagaan of de begeleidende volwassene het ouderlijk gezag heeft. Dit speelt vooral als een kind met één volwassene reist. Mogelijk is er dan sprake van het onwettig onttrekken aan het ouderlijk gezag.

Is toestemming noodzakelijk?
Ouders/begeleiders hoeven niet standaard een verklaring bij zich te hebben waaruit het ouderlijk gezag blijkt. Of een verklaring waaruit blijkt dat het kind de grens over mag. Het is wel sterk aan te raden om voor een vlottere grenspassage te zorgen. Daarom adviseert de marechaussee ouders/begeleiders om de volgende documenten mee te nemen:
verklaring toestemming voor vakantie van de andere ouder. Dit kan ook in het Engels;
recent uittreksel gezagsregister;
recent uittreksel Basisadministratie Persoonsgegevens en Reisdocumenten (BPR) van het kind;
kopie van paspoort van toestemming gevende ouder;
eventueel uitspraak over gezag en omgang;
eventueel het ouderschapsplan; 
eventueel geboorteakte;
eventueel kopie van retourticket van het kind.
Zie voor 'reizen met kinderen' ook de website van het Ministerie van Defensie.


 

Yes! We zijn ook dit jaar weer genomineerd door Zoover in de categorie Reisbureauketen. Help jij VakantieXperts om de titel ook dit jaar weer te bemachtigen?

Stemmen kan via deze link: http://www.zooverawards.nl/stemmen/reisbureauketen/vakantiexpertsTravel Service Best, reeds 37 jaar Service, Kwaliteit en Garantie!

De aandelen van D-Reizen worden overgenomen door de aandeelhouder van VakantieXperts.
Dit is goed nieuws voor ons, maar uiteraard ook voor u.
Heel graag lichten wij deze overname verder aan u toe. De merken VakantieXperts en D-Reizen blijven naast elkaar bestaan, op de achtergrond zullen de beide bedrijven alléén gaan samenwerken op het gebied van inkoop, administratie en vooral automatisering.
Voor VakantieXperts Travel Service Best verandert er helemaal niks, behalve dan dat wij ons aanbod nog verder kunnen uitbreiden tegen zeer scherpe prijzen. Onze ervaren Travelplanners blijven u graag van dienst, wij blijven dezelfde service verlenen zoals u al jaren van ons gewend bent. VakantieXperts Travel Service Best is geheel zelfstandig, waarbij wij van de Franchiseformule van VakantieXperts gebruik blijven maken.

Ons reisaanbod zal de komende maanden alleen maar verder uitgebreid worden, ook het aanbod van Duitse Touroperators zal verder toenemen. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste reis voor de beste prijs blijven aanbieden. U hoeft hiervoor niet naar Duitsland toe. Onze ReisXperts zijn u graag van dienst, waarbij persoonlijke service hoog in ons vaandel staat. Bezoek ons kantoor, wij werken tevens op afspraak, en u kunt 24 uur per dag op www.travelservicebest.nl terecht.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd, en blijven u uiteraard heel graag van dienst in de toekomst. Een toekomst die wij met vertrouwen tegemoet zien en waarbij wij in staat zullen zijn om steeds meer en mooiere reizen voor u op maat aan te bieden.

Met hartelijke groet,
VakantieXperts Travel Service Best
Rens Fikkers, Marjon, Linda, Sonja, Esther, Anke, Hanneke, Kitty, Judith en Karin!

 

 


 

VakantieXperts ontvangt Zoover Awards

Tijdens een feestelijke uitreiking in het Krant Café bij de Telegraaf heeft VakantieXperts de twee belangrijkste Zoover Awards
voor reisorganisaties in ontvangst mogen nemen.

In de categorieën voor beste online reisbureau en meest populaire reisbureauketen van Nederland eindigde VakantieXperts als hoogste in de landelijke verkiezing.
De Zoover Awards voor reisorganisaties zijn in 2010 in het leven geroepen als erkenning voor consumentvriendelijke organisaties die service hoog in het vaandel hebben staan. 
De prijzen worden vergeven op basis van consumentenbeoordelingen die gedurende zeven weken in een online stemronde op zooverawards.nl zijn gegeven. Consumenten konden in 27 categorieën hun stem en waardeoordeel geven aan de partij van hun keuze.
De landelijke reisbureauketen VakantieXperts behaalde voor 2014 de allerhoogste beoordelingen van alle genomineerden. Met name op het onderdelen persoonlijke service (9,44) en meerwaarde ten opzichte van online boeken (9,2) beloonde de Nederlandse consument hen met een bovengemiddeld rapportcijfer.
Wacht niet langer kom langs aan de boterhoek of bezoek het beste online reisbureau hier: www.travelservicebest.nl.Bouwen aan een betere toekomst door zelf een steentje bij te dragen

Samen met de bewoners een huis bouwen is een unieke ervaring. Dat is het mooie van de bouwreis: Het contact met de families, de verhalen en hun problematiek houden elke deelnemer een spiegel voor. Tijdens een bouwreis bouwt u samen met de toekomstige bewoners en mensen van de lokale organisatie een huis. De bouw neemt drie dagen in beslag, waarin er voldoende tijd is om contacten te leggen met de bewoners. Er zijn bezoeken aan projecten in de buurt, zodat u een goed idee krijgt van de omgeving en de noodzaak van de projecten. Het is een inspirerende ervaring die u zeker heel lang zal bijblijven. Een veelgehoorde opmerking van de bouwreisdeelnemers is: ‘Wat uniek dat ik dit mee mag maken, en dat ik deze mensen heb leren kennen. Ik kwam om te geven, maar heb ook veel teruggekregen’.

www.homeplan.nl

 

 Visum Turkije alleen nog online! 

Vanaf 10 april 2014 wordt het visum bij aankomst volledig vervangen door een E-visum (ETA).
Vakantiegangers naar Turkije moeten bij vertrek naar Turkije in het bezit zijn van een geprint exemplaar van hun ETA-visum en dit kunnen tonen aan (o.a.) luchthaven- en douanepersoneel.
Per 10 april 2014 is het verplicht voor passagiers naar Turkije om voordat de reis aanvangt via de website van het Turkse Ministerie van Buitenlandse Zaken een visum aan te vragen.
Het elektronisch visum kan alleen worden aangevraagd voor een toeristisch of zakelijk bezoek aan Turkije dat niet langer duurt dan 90 dagen.
Voor de aanvraag is een paspoort of identiteitskaart vereist dat minstens 6 maanden geldig is bij aankomst (voor reizigers met de Nederlandse nationaliteit). Daarnaast is voor de aanvraag een vervoersbewijs vereist. De betaling kan vooralsnog plaatsvinden per creditcard (uitsluitend MasterCard of VISA).
Wij kunnen dit voor onze klanten verzorgen, dus ook voor de klanten die niet over een benodigde Creditcard beschikken.
Vraag bij onze Travelplanner naar de voorwaarden.

 

 


 

Service, Kwaliteit en Garantie!

Marjon Bressers van Travel Service Best reikt de reischeque uit aan mevrouw Noltes-Alferink.

VakantieXperts Travel Service Best verloot reischeque onder beoordelaars.
VakantieXperts Travel Service Best heeft een leuke actie bedacht om klanten te verleiden tot het invullen van een beoordeling nadat ze van hun vakantiebestemming zijn teruggekeerd. Onder de mensen die de moeite nemen hun oordeel te geven, wordt meerdere keren per jaar een reischeque van 450 euro verloot.
"Bij terugkomst van een bij ons geboekte reis wordt iedere klant de mogelijkheid gegeven om ons te laten weten hoe de vakantie geweest is", legt Rens Fikkers van VakantieXperts uit. "Zo kunnen wij blijven werken aan de kwaliteit van ons advies voor de volgende klanten. De klant beoordeelt de reis, accommodatie, ervaringen, plaats, maar ook ons advies en ons bedrijf. Onze administratie heeft nu een willekeurige klant, die ons voorzien heeft van een vakantiewaardering, als winnaar van de reischeque van 450 euro gekozen. Mevrouw Noltes-Alferink heeft deze keer de reischeque verdiend gewonnen."
Vroegzoekers.
Doordat vorig jaar veel mensen achter het net visten, door gebrek aan aanbod op het laatste moment, zijn er nu veel mensen aan het zoeken naar een passende vakantie. Rens Fikkers: "Als VroegZoeker heb je de halve wereld. Want als VroegZoeker krijg je altijd een beetje meer. Van voordelige vluchttarieven, leuke extra's tot gewoon keiharde korting. En daar hoef je verder helemaal niets voor te doen. Alleen VroegZoeker worden! 
Zo profiteer je ook nog eens optimaal van je vakantie. Want dat heerlijke gevoel van een ontspannen vakantie kan niet vroeg genoeg beginnen! Het voordeel van ons bedrijf is dat wij de mensen met onze kennis, kwaliteit en garantie veel te bieden hebben. Onze medewerkers gaan tweemaal per jaar op studiereis en trainen zich het gehele jaar door. De combinatie met de feedback van klanten is dit een ideale combinatie. Dat betaalt zich uit in service, kwaliteit en garantie, want ze weten waar ze over praten."Travel Service Best tekent partnership Eindhoven Airport

VakantieXperts (VX) Travel Service Best is hiermee officieel partner van de luchthaven #EindhovenAirport. Alle reizen die worden geboekt via Eindhoven Airport.nl worden afgehandeld door Reisbureau Eindhoven Airport. www.reisbureaueindhovenairport.nl is een initiatief van VX Travel Service in Best. VX Travel Service Best is trots op het feit zij als partner is gekozen voor Eindhoven Airport.
De website van de luchthaven is onlangs heringericht, waarbij nog meer online reisaanbod is toegevoegd en meer op de klantbehoefte wordt ingespeeld. O.a. vliegtickets, pakketreizen en losse hotelovernachtingen zijn hier online te boeken. De integratie van het aanbod en de informatie maakt het een stuk dynamischer in tegenstelling tot andere luchthavens.
VX Travel Service Best is een gerenommeerd kantoor dat garant staat voor Service, Kwaliteit en Garantie. Naast de afhandeling van Eindhoven Airport is zij ook bekend als ReisXpert op verre reizen op maat en o.a. decruisepecialist.nl
Het online reisbureau is aangesloten bij de SGR en de ANVR en voldoet aan alle eisen om de klanten zekerheid te bieden. Rens Fikkers, directeur VX Travel Service Best, is verheugd met de bevestiging van de luchthaven, “de luchthaven kiest voor duurzame en betrouwbare partners en ons bedrijf sluit daar geheel bij aan.”

Eindhoven Airport realiseerde over de eerste drie kwartalen van 2013 een passagiersaantal van 2.628.000 (in dezelfde periode van 2012 waren dit 2.323.000 passagiers), een toename van 13% ten opzichte van de eerste negen maanden van 2012.
Over het hele jaar 2013 verwacht Eindhoven Airport een passagiersaantal van 3,4 miljoen; hetgeen een groei in 2013 betekent van 14% (2012: ruim 2,9 miljoen passagiers). Het vliegverkeer zal over 2013 naar verwachting uitkomen op 26.630 vliegbewegingen, 10% meer dan over 2012, toen 24.265 vliegbewegingen werden gerealiseerd.

Voor meer informatie contact opnemen met:
VakantieXperts Travel Service Best
Boterhoek 83,
5683 AX, Best

 

 Travel Service Best in Boterhoek CubaXperts van Nederland

Dat we een team zijn met kennis en kwaliteit van zaken is ook door onze organisatie VakantieXperts bevestigd, zij hebben ons uitgeroepen tot CubaXperts van Nederland”, zegt Rens Fikkers. "Dat betekent dat Travel Service Best van alle kantoren in Nederland de meeste kennis en ervaring in huis heeft betreffende de bestemming Cuba. Onze nieuwe website www.cubaxperts.nl is daar tevens een mooi resultaat van. Een integrale internetkoppeling met persoonsgebonden service. Mensen uit heel Nederland die op vakantie naar Cuba willen bij ons kantoor terrecht. Bij deze strategie hoort ook, het oh zo populaire stukje beleving op onze diverse websites, youtubeuitzendingen en ook zeker in ons kantoor aan de Boterhoek. Het verhaal van onze Xperts komt extra tot leven door beelden en films van eigen hand te laten zien op onze grote schermen. Dit is tevens onderdeel van onze strategie: ons specialiseren op maatwerk voor onze klanten met onderscheidend aanbod. Daarbij hoort bij alles wat we doen de Service, Kwaliteit en Garantie, die wij al meer dan 37 jaar waarmaken in Best en omgeving.
Klik hier voor een presentatie van de reis van Sonja door Cuba