{{ vm.imageAlt }}

location_on
Bocholtsestraatweg 15a
7121 GA
Aalten
phone
​06-48773997
email

Maandag
09:00 - 17:30 uur
Dinsdag
09:00 - 17:30 uur
Woensdag
09:00 - 17:30 uur
Donderdag
09:00 - 17:30 uur
Vrijdag
09:00 - 17:30 uur
Zaterdag
09:00 - 17:30 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact met mij op voor afspraken buiten de openingstijden.

Dagmar Bauhuis

Reizen staat voor mij gelijk aan dromen, nieuwe mensen ontmoeten, mooie bestemmingen proeven, ruiken en nieuwe culturen ontdekken. Reizen is een ervaring die je levenslang bij blijft en bij mij is uitgegroeid tot een ware passie. Een passie, die ik graag met jou deel. Met dezelfde passie waarmee ik mijn koffer pak en op reis ga, ga ik aan de slag met jouw vakantiewensen. Ik weet nu al dat we samen op een reis uitkomen die al je verwachtingen overtreft. 
Op het gebied van zomer- of wintersportvakanties, groepsreizen, stedentrips, huwelijksreizen, cruises, seniorenreizen, cultuur- 
of verre rondreizen ben ik voor jou de juiste persoon en stel ik met plezier een op maat gemaakte offerte voor je samen. Door mijn jarenlange reis- en verkoopervaring zet ik alle reismogelijkheden binnen no-time voor je op een rij. Ook denk ik met je mee over de noodzakelijke verzekeringen, vaccinaties, visa, autohuur of het vervoer van en naar de luchthaven. Kortom, ik verzorg jouw reis van A tot Z, neem je al het werk uit handen en blijf jouw vaste aanspreekpunt. 

De voordelen voor jou op een rij
- Als je gebruik maakt van mijn service garandeer ik je dat lange zoektochten op het internet tot het verleden horen en dat je je alleen maar hoeft te richten op jouw droomvakantie. Ik neem al jouw werk uit handen en blijf jouw vaste aanspreekpunt. 
- Ik maak op basis van jouw wensen een uitgebreide prijsvergelijking in het aanbod van zowel Nederlandse als Duitse reisorganisaties, waarbij vertrek mogelijk is vanaf Nederlandse én Duitse luchthavens. Door deze prijsvergelijking betaal je nooit te veel voor je vakantie.
- Nadat je het reisadvies op maar hebt ontvangen, kun je deze reis bij mij boeken wanneer het jou schikt. Telefonisch, per mail of ik kom, als je dat wenst, thuis bij je langs om alles rustig door te nemen. Ook buiten kantoortijden en in de avonduren sta ik tot je beschikking en kun je een beroep op mij doen. Als extra service breng ik, indien gewenst, alle reisdocumenten persoonlijk bij je thuis. Zonder extra kosten! 
- Uiteraard bied ik je de zekerheid dat jouw reis valt onder de garantie van de ANVR- en SGR-voorwaarden, zodat je onbezorgd op reis kunt.
- Als ervaren zelfstandig ondernemer met veel ervaring in de reisbranche ga ik in mijn reisadvies, service en persoonlijke benadering nét een stapje verder.

Heb je vragen hierover of wil je graag informatie over jouw komende vakantie? Neem gerust contact met mij op en ervaar de voordelen van een persoonlijk reisadvies!

Met vriendelijke groet,
Persoonlijk reisadviseur
VakantieXperts Dagmar Bauhuis

M: 0648773997
E: d.bauhuis@vx.nl
W: www.vx.nl/dagmar