{{ vm.imageAlt }}

Over VakantieXperts

De 5 zekerheden van VakantieXperts

1. Maatwerk

Jou leren kennen en een reis samenstellen die jouw wensen overtreft. Dat is onze passie en daar zijn we - als we dat over onszelf mogen zeggen - heel goed in.

2. Altijd dichtbij

Met 220 reisbureaus verspreid over heel Nederland hoef je nooit ver te reizen om ver te reizen. Wij helpen je graag persoonlijk bij jou in de buurt.

3. Onafhankelijk

Wij hebben het volledige assortiment van ruim 200 touroperators, vergelijkers en aanbieders van reisgerelateerde diensten. Alles onder één vakantiedak dus.

4. Xpertise

Welke vraag over welke bestemming je ook hebt: wij vinden het antwoord. Onze 800 Persoonlijke Reisadviseurs hebben een wereld aan kennis, ervaringen en tips.

5. Prijsbewust

Herinneringen zijn onbetaalbaar, onze reizen niet. Laat ons je vakantiebudget weten en wij zoeken de grenzen op van de mogelijkheden.

De organisatie VakantieXperts

Wij zijn een onafhankelijke reisbureauketen met 210 reisbureaus verspreid over heel Nederland. Daarnaast beschikken wij over een afdeling zakenreizen, groepsreizen en een callcenter. Met meer dan 800 medewerkers behoren wij tot de grootste reisbedrijven in Nederland.

VakantieXperts vormt sinds mei 2014 samen met D-reizen de D-rt Groep B.V. Het hoofdkantoor van de D-rt Groep is gevestigd in Hoofddorp. De D-rt Groep is onderdeel van RT/Raiffeisen Touristik Group GmbH. Deze Duitse reisonderneming, die behalve in Nederland ook actief is in Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg, heeft in totaal circa 7.500 reisbureaus.

Ervaar onze Xpertise

Zowel in onze reisbureaus als op onze website verkopen wij de reisproducten van vrijwel alle Nederlandse én van diverse buitenlandse reisorganisaties. Wij onderscheiden ons door specialistisch advies en kennis van onze bestemmingen. Onze reisadviseurs doen er alles aan om onze klanten te leren kennen. Zo kunnen wij voor elke individuele klant van een vakantie een onvergetelijke belevenis maken.

VakantieXperts B.V. is statutair gevestigd in Hoofddorp (Planeetbaan 4, 2132 HZ in Hoofddorp) en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30211514. Het BTW-nummer is NL815552713B01.

Bij welke reisorganisaties kun je een reis boeken?

VakantieXperts biedt je een volledig en gevarieerd aanbod aan reizen van zorgvuldig geselecteerde reisorganisaties (aangesloten bij ANVR en SGR) voor stedentrips, autovakanties, sneeuwvakanties en vliegvakanties naar Europese en verre bestemmingen. Voor autohuur kun je contact opnemen met ons callcenter of een van onze filialen bezoeken.

ANVR-Consumentenvoorwaarden

VakantieXperts (KvK 30211514) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A -Reisvoorwaarden- en/of Deel B -Boekingsvoorwaarden-) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier dien je aan te vinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A -Reisvoorwaarden- en/of Deel B –Boekingsvoorwaarden-) en overige ANVR- informatie.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

VakantieXperts (KvK 30211514) is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Meldregeling voor vermoedens van misstanden

Sinds 1 juli 2016 moet elke werkgever bij wie minstens 50 personen werken volgens de wet Huis voor Klokkenluiders (wet HvK) een interne meldregeling (ook wel klokkenluidersregeling genoemd) hebben. Met de wet wordt mogelijk gemaakt dat werknemers, ex-werknemers en zakenrelaties melding kunnen maken van een vermoeden van 'een misstand waarbij het maatschappelijk belang in het geding is' zonder dat zij daarbij hoeven te vrezen voor benadeling. Lees eerst de brochure Integriteit in de praktijk: De meldregeling (PDF, 522Kb). Wanneer deze meldregeling van toepassing is, kun je contact opnemen met de Vertrouwenscommissie via dit e-mailadres.

 

Terug naar de homepage