{{ vm.imageAlt }}

Over VakantieXperts

De 5 zekerheden van VakantieXperts

1. Maatwerk

Jou leren kennen en een reis samenstellen die jouw wensen overtreft. Dat is onze passie en daar zijn we - als we dat over onszelf mogen zeggen - heel goed in.

2. Altijd dichtbij

Met 220 reisbureaus verspreid over heel Nederland hoef je nooit ver te reizen om ver te reizen. Wij helpen je graag persoonlijk bij jou in de buurt.

3. Onafhankelijk

Wij hebben het volledige assortiment van ruim 200 touroperators, vergelijkers en aanbieders van reisgerelateerde diensten. Alles onder één vakantiedak dus.

4. Xpertise

Welke vraag over welke bestemming je ook hebt: wij vinden het antwoord. Onze 800 Persoonlijke Reisadviseurs hebben een wereld aan kennis, ervaringen en tips.

5. Prijsbewust

Herinneringen zijn onbetaalbaar, onze reizen niet. Laat ons je vakantiebudget weten en wij zoeken de grenzen op van de mogelijkheden.

De organisatie VakantieXperts

Wij zijn een onafhankelijke reisbureauketen met 210 reisbureaus verspreid over heel Nederland. Daarnaast beschikken wij over een afdeling zakenreizen, groepsreizen en een callcenter. Met meer dan 800 medewerkers behoren wij tot de grootste reisbedrijven in Nederland.

Samen met D-reizen vormt VakantieXperts D-rt Retail B.V. dat onderdeel is van D-rt Groep B.V. gevestigd in Hoofddorp. De D-rt Groep is onderdeel van RT/Raiffeisen Touristik Group GmbH. Deze Duitse reisonderneming, die behalve in Nederland ook actief is in Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg, heeft in totaal circa 7.500 reisbureaus.

Ervaar onze Xpertise

Zowel in onze reisbureaus als op onze website verkopen wij de reisproducten van vrijwel alle Nederlandse én van diverse buitenlandse reisorganisaties. Wij onderscheiden ons door specialistisch advies en kennis van onze bestemmingen. Onze reisadviseurs doen er alles aan om onze klanten te leren kennen. Zo kunnen wij voor elke individuele klant van een vakantie een onvergetelijke belevenis maken.

VakantieXperts B.V. is statutair gevestigd in Hoofddorp (Planeetbaan 4, 2132 HZ in Hoofddorp). VakantieXperts is onderdeel van D-rt Retail B.V.; KVK 33253095; BTW nummer NL008443592B01.

Bij welke reisorganisaties kun je een reis boeken?

VakantieXperts biedt je een volledig en gevarieerd aanbod aan reizen van zorgvuldig geselecteerde reisorganisaties voor stedentrips, autovakanties, sneeuwvakanties en vliegvakanties naar Europese en verre bestemmingen. Voor autohuur kun je contact opnemen met ons callcenter of een van onze filialen bezoeken.

ANVR-Reizigersvoorwaarden

VakantieXperts (VakantieXperts is onderdeel van D-rt Retail B.V.; KVK 33253095) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Als er sprake is van een pakketreisovereenkomst dan zijn de ANVR-reizigersvoorwaarden van toepassing. Wanneer u een reisovereenkomst met één van onze buitenlandse partners aangaat dan zijn de ANVR boekingsvoorwaarden van toepassing

Stichting Garantiefonds Reisgelden

ANVR reisorganisaties zijn aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Wanneer een deelnemende reisorganisatie failliet gaat staat SGR garant voor het vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er voor dat het verblijf of terugreis wordt verzorgd en betaald. Ook VakantieXperts is bij de SGR aangesloten.

Calamiteitenfonds

VakantieXperts is aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Dat houdt in dat u recht heeft op teruggave van een deel van de betaalde reissom en/of vergoeding van noodzakelijke meerkosten wanneer sprake is van een uitkeringsvatbare situatie als gevolg van een calamiteit. De verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 per boeking. Het Calamiteitenfonds geldt alleen als uw vakantie door een AVNR-aangesloten reisorganisatie wordt uitgevoerd. Losse vliegtickets vallen niet onder de garantieregeling.

Meldregeling voor vermoedens van misstanden

Sinds 1 juli 2016 moet elke werkgever bij wie minstens 50 personen werken volgens de wet Huis voor Klokkenluiders (wet HvK) een interne meldregeling (ook wel klokkenluidersregeling genoemd) hebben. Met de wet wordt mogelijk gemaakt dat werknemers, ex-werknemers en zakenrelaties melding kunnen maken van een vermoeden van 'een misstand waarbij het maatschappelijk belang in het geding is' zonder dat zij daarbij hoeven te vrezen voor benadeling. Lees eerst de brochure Integriteit in de praktijk: De meldregeling (PDF, 522Kb). Wanneer deze meldregeling van toepassing is, kun je contact opnemen met de Vertrouwenscommissie via dit e-mailadres.

 

Terug naar de homepage