{{ vm.imageAlt }}

Combinatie New York met Bahamas

Reisadvies op maat?
Vraag nu aan!
11 dagen vanaf € 2.055,00
Deze prijs is slechts een globale indicatie en is o.a. afhankelijk van je vertrekdatum en reisgezelschap. In een reisvoorstel op maat kunnen we je precies aangeven wat er wel en niet is inbegrepen en wat de exacte kosten zijn. De prijs kan dus hoger of zelfs iets lager uitvallen.

Deze reis is inclusief:

  • vluchten
  • verblijf
  • transfer Bahamas

Highlights van deze reis:

  • New York’s trendy Upper West Side
  • hagelwitte stranden

Bekijk hier de Reisdetails

Combineer stad en strand met deze bijzondere reis. Wanneer je eerst ronddwaald in de drukke winkelstraten van New York vlieg je daarna naar de Bahama's om heerlijk te ontspannen en relaxen. Deze unieke stad en strand combinatie bied je de perfecte mogelijkheid om zoveel mogelijk te zien binnen 11 dagen.

Dag 1: Amsterdam – New York

Je vliegt naar New York, waar je vier nachten verblijft in het hotel van jouw keuze.

Dag 2-4: New York

In deze fascinerende, bruisende stad kom je altijd tijd tekort. Ontdek de stad per Hop-on Hop-off bus of verken de afzonderlijke wijken te voet. Bezoek je in ieder geval het levendige Chinatown, Little Italy en het artistieke stadsdeel SoHo. Ook Times Square, Wall Street, Fifth Avenue en het Rockefeller Center zijn interessante bezienswaardigheden. Leuk is het om te fietsen in Central Park of een boottocht te maken naar het Statue of Liberty. ‘s Avonds kun je kiezen uit talloze restaurants uit alle windstreken. Een bezoek aan een Broadway show geeft een extra dimensie aan jouw verblijf.

Dag 5: New York – Miami – Freeport

Je vliegt van New York naar Freeport op Grand Bahama Island, met een tussenlanding in Miami. Aansluitend transfer naar jouw hotel voor vijf overnachtingen, op basis van All Inclusive. (L,D)

Dag 6-9: Grand Bahama Island

Behalve mooie witte zandstranden biedt Grand Bahama Island golf, watersport, duiken, casino’s, taxfree shoppen, varen en zeilen, nachtclubs en vissen. Bezoek het attractiepark Pirates of the Bahamas, de markt van Port Lucaya, de botanische tuinen van Garden of the Groves, het Rand Naturen Center of het Lucayan National Park. (O,L,D)

Dag 10: Freeport – Miami – Amsterdam

Vandaag vlieg je via Miami terug naar Amsterdam. (O)

Dag 11: Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

  • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
  • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
  • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs