{{ vm.imageAlt }}

Bloemeneiland Madeira en goudgele stranden

Vrijblijvend reisadvies?
Vraag nu aan!
8 dagen vanaf € 769,00
Deze prijs is slechts een globale indicatie en is o.a. afhankelijk van je vertrekdatum en reisgezelschap. In een reisvoorstel op maat kunnen we je precies aangeven wat er wel en niet is inbegrepen en wat de exacte kosten zijn. De prijs kan dus hoger of zelfs iets lager uitvallen.

Deze reis is inclusief:

  • vlucht
  • verblijf o.b.v. logies/ontbijt
  • transfer

Highlights van deze reis:

  • Combinatie natuur en strand
  • Historische stad Funchal
  • Goudgele strand Porto Santo

Bekijk hier de Reisdetails

Combineer natuureiland Madeira met relax-eiland Porto Santo. Een kort verblijf op Madeira's buureiland Porto Santo is de ideale aanvulling van een actieve vakantie op het wandeleiland Madeira. Porto Santo is met zijn bijna 9 kilometer lange zandstrand gemaakt om te relaxen, zeker na een paar dagen inspannende bergwandelingen.

Dag 1: Madeira
Aankomst op de luchthaven van Madeira en transfer naar uw hotel in Funchal waar je 4 nachten overnacht.

Dag 2: Madeira
Madeira biedt veel recreatieve mogelijkheden. Jouw eerste hele dag op het eiland leent zich er uitstekend voor om kennis te maken met de levendige hoofdstad Funchal. Bezoek de koele wijnkelders en proef de wereldberoemde Madeira-wijn. De kabelbaan brengt je naar de wat hoger gelegen wijk Monte. Hier geniet je niet alleen van panoramische vergezichten maar kun je ook een wandeling maken door de uitgestrekte tuin.

Dag 3: Madeira
Madeira staat bekend als wandeleiland, de routes langs de levada's zijn het populairst. Levada's zijn vaak eeuwenoude irrigatiekanalen die het water vanuit de bergen naar de lager gelegen dorpen leiden. Een wandeling langs deze unieke kanalen mag eigenlijk niet ontbreken in uw programma. Je boekt ter plaatse een programma bij de reisleiding.

Dag 4: Madeira
Er is nog veel meer te beleven op het groene eiland, bijvoorbeeld tijdens een georganiseerde excursie. Of ga je liever zelf met de auto op stap? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij regelen graag van te voren een auto voor je.
Er zijn veel bezienswaardigheden; hoogtepunten zijn de natuurlijke zwembaden in Porto Moniz, de Santana-huizen en de vele miradores, uitzichtpunten over adembenemende panorama's van valleien en diepgroene vegetatie. Je rijdt langs kronkelijke bergwegen en zult versteld staan van de vergezichten die zich je voordoen.

Dag 5: Madeira - Porto Santo
Vandaag ga je met de boot naar Porto Santo. De boot vertrekt 's ochtends vroeg. Na aankomst op Porto Santo ga je per taxi of minibus naar jouw hotel op Porto Santo waar je 2 nachten verblijft.

Dag 6: Porto Santo
De meeste bezoekers komen naar Porto Santo vanwege het goudgele, brede strand. Wie niet de hele dag wil luieren, kan een fietstocht of wandeling maken. Voor meer informatie kan je bij de receptie van jouw hotel terecht. De noordkust van het eiland heeft met zijn rotspartijen een iets ruiger karakter wat zeker ook de moeite waard is.
Golfliefhebbers kunnen hun dag op de golfbanen van Porto Santo Golf Club doorbrengen met uitzicht op zee.

Dag 7: Porto Santo - Madeira
Vandaag ga je met de boot weer terug naar Funchal waar je de laatste nacht zult verblijven. De boot vertrekt in de avond dus nog volop tijd om te genieten op het strand.

Dag 8: Madeira
Transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Nederland.


Meer informatie of een vrijblijvend reisadvies op maat?
Laat ons een geheel vrijblijvend reisvoorstel op maat voor je maken.

Jouw voordelen:

  • vrijblijvend
  • binnen 24 uur (m.u.v. zon- en feestdagen) een reactie
  • zekerheid van een persoonlijk advies op maat

Blogs