{{ vm.imageAlt }}

Vakantie Kroatië

Onze reistip:
Een 10-daagse busreis o.b.v. all inclusive naar de Nationale Parken van Kroatië boek je al vanaf €719 p.p.

Kroatië is het zonovergoten land van de honderden eilandjes en azuurblauwe wateren. Met zijn wilde rivieren, smaragdgroene meren en historische stadjes heeft Kroatië alles in huis voor een geweldige vakantie.

Vraag reisadvies op maat aan!

Liever direct online je vakantie naar Kroatië zoeken en boeken? Dan kan uiteraard ook! Wij hebben een ruime selectie auto- en vliegvakanties naar Kroatië.


Bekijk meer vakanties naar Kroatië

 

Met zijn heerlijke klimaat, culturele topsteden en één van ’s werelds mooiste kustlijnen is Kroatië een verbluffend mooi vakantieland. Het vasteland en de 1200 bewoonde en onbewoonde eilandjes zijn een ideale bestemming voor watersportliefhebbers, zonaanbidders en actievelingen. Wij bieden jou een groot assortiment kampeervakanties en zonvakantie Kroatie dat je direct online kunt boeken. Ook hebben we een mooie selectie individuele rondreizen Kroatië, autorondreizen en busrondreizen Kroatië. Voor deze reizen maakt jouw Persoonlijke Reisadviseur graag een vrijblijvend reisvoorstel.

Op vakantie naar Kroatië

Lees meer praktische informatie over Kroatië.

Tips en inspiratie voor jouw vakantie naar Kroatië

Combinatiereizen Kroatië en buurlanden

Wij maken van jouw vakantie naar Kroatië graag een rondreis door meerdere landen! Wat dacht je van een busrondreis naar Kroatië en Slovenië? Neem eens contact met ons op voor een Balkanreis op maat!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Kroatië?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Tips en thema's

Kom meer te weten over Kroatië en over onze reizen.