{{ vm.imageAlt }}

KLM Werelddeal Weken

Wereldkorting op meer dan 100 bestemmingen

KLM's grootste kortingsactie, de Werelddeal Weken, is dé kans om jouw KLM-ticket met veel korting te boeken. Dit jaar zijn de KLM Werelddeal 29 augustus tot en met 16 september 2019. KLM en VakantieXperts verlagen deze weken de prijzen van tientallen bestemmingen. De korting en reisperiode verschillen per bestemming en voor alle aanbiedingen geldt: OP=OP!

De Werelddeal Weken zijn weer begonnen!
Profiteer nú van wereldkorting op ruim 1 miljoen stoelen naar meer dan 100 bestemmingen! Waar gaat jouw reis heen?

 

Stedentrips en rondreizen met KLM-vlucht
Tijdens de Werelddeal Weken zijn diverse stedentrips en verre (rond)reizen met KLM-vluchten óók voordeliger. Profiteren van deze Werelddeals of andere KLM-aanbiedingen? Neem dan contact met ons op. Ontdek de Top 5 werelddeal binnen én buiten Europa!

Werelddeals binnen Europa

Rome   Nú vanaf €109,00
Londen   Nú vanaf €89,00
Stockholm   Nú vanaf €89,00
Berlijn   Nú vanaf €89,00
Oslo   Nú vanaf €99,00

Werelddeals buiten Europa

New York    Nú vanaf €329,00
Curaçao   Nú vanaf €477,00
Bangkok   Nú vanaf €537,00
Bali   Nú vanaf €548,00
Aruba   Nú vanaf €477,00


Boeken t/m 16 september 2019!
Per bestemming gelden verschillende voorwaarden; vraag ons naar de exacte voorwaarden van de KLM Werelddeal naar jouw bestemming. Er zijn voor de actietarieven slechts een beperkt aantal stoelen beschikbaar, dus OP=OP! Genoemde tarieven zijn vanafprijzen op retourbasis, inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidstoeslagen, maar exclusief boekingskosten.

Kom vandaag nog bij ons langs!

De hele wereld in de aanbieding

De KLM Werelddeal Weken zijn helaas weer voorbij. Twee keer per jaar, meestal in januari en september, verlagen KLM en VakantieXperts de prijzen van KLM-vliegtickets. Dat is dus 2 weken lang boeken met wereldkorting naar meer dan 100 bestemmingen! Houd deze pagina goed in de gaten voor de volgende Werelddeal Weken!

Maar ook buiten deze KLM Werelddeal Weken hebben we aanbiedingen naar verschillende Europese steden en verre bestemmingen.