{{ vm.imageAlt }}

KLM Werelddeal Weken

De hele wereld in de aanbieding

De KLM Werelddeal Weken zijn helaas weer voorbij. Twee keer per jaar, meestal in januari en september, verlagen KLM en VakantieXperts de prijzen van KLM-vliegtickets. Dat is dus 2 weken lang boeken met wereldkorting naar meer dan 100 bestemmingen! Houd deze pagina goed in de gaten voor de volgende Werelddeal Weken!

Maar ook buiten deze KLM Werelddeal Weken hebben we aanbiedingen naar verschillende Europese steden en verre bestemmingen.

Wereldkorting op meer dan 100 bestemmingen


KLM's grootste kortingsactie, de Werelddeal Weken, is dé kans om jouw KLM-ticket met veel korting te boeken. Tot en met 29 januari 2019 verlagen KLM en VakantieXperts de prijzen van tientallen bestemmingen. De korting en reisperiode verschillen per bestemming en voor alle aanbiedingen geldt: OP=OP!

De Werelddeal Weken zijn weer begonnen!
Profiteer nú van wereldkorting op ruim 1 miljoen stoelen naar meer dan 100 bestemming! Waar gaat jouw reis heen?
Stedentrips en rondreizen met KLM-vlucht
Tijdens de Werelddeal Weken zijn diverse stedentrips en verre (rond)reizen met KLM-vluchten óók voordeliger. Profiteren van deze Werelddeals of andere KLM-aanbiedingen? Neem dan contact met ons op. Ontdek de Top 5 werelddeal binnen én buiten Europa!

Werelddeals binnen Europa

Wenen   Nú vanaf €89,00
Madrid   Nú vanaf €89,00
Sint-Petersburg   Nú vanaf €89,00
Florence   Nú vanaf €109,00
Stockholm   Nú vanaf €89,00

Werelddeals buiten Europa

Aruba    Nú vanaf €459,00
Cartagena   Nú vanaf €679,00
Kaapstad   Nú vanaf €699,00
Mexico-Stad   Nú vanaf €534,00
Colombo   Nú vanaf €759,00


Boeken t/m 29 januari 2019!
Per bestemming gelden verschillende voorwaarden; vraag ons naar de exacte voorwaarden van de KLM Werelddeal naar jouw bestemming. Er zijn voor de actietarieven slechts een beperkt aantal stoelen beschikbaar, dus OP=OP! Genoemde tarieven zijn vanafprijzen op retourbasis, inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidstoeslagen, maar exclusief boekingskosten.