Kaapverdië

Kaapverdië, een eilandengroep van tien verschillende eilandjes met elk hun eigen karakter. Luier op de lange, witte stranden van Boa Vista of dobber in een vulkaankrater op Sal. Proef van de lome, exotische sfeer in één van de dorpjes of ga voor die adrenalinekick tijdens het wind- of kitesurfen. Eén ding is zeker: je gaat een zonnige vakantie tegemoet met stranden die zich tot de mooiste van de wereld mogen rekenen!

Direct zoeken en boeken

Welkom op 'Cabo Verde', Kaapverdië! Op de eilanden vind je een bijzondere mengelmoes van het Afrikaanse leven en een op-en-top Portugese stijl. Ontdek de verschillende eilandjes met elk hun eigen karakter en pik ook zeker een dagje Carnaval mee. Een ontmoeting met de plaatselijke bevolking vergeet je niet snel! De Kaapverdianen zijn vrijwel altijd vrolijk en zeer behulpzaam. Wij hebben de leukste Kaapverdië reizen voor jou: van all-inclusive Kaapverdië tot kindvriendelijk Kaapverdië! Zit je niet graag stil? Ga dan voor actief Kaapverdië!

Kaapverdië reizen: cruisen

Kies je voor een Kaapverdische zeilcruise? Dan maak je een reis langs ten minste zes eilanden die de archipel rijk is. Je zeilt steeds een dagje, om vervolgens weer een volledige dag op een van de Kaapverdische eilanden door te brengen. Een betere manier om de eilandengroep te ontdekken is er niet! Op elk eiland kun je deelnemen aan een excursie. Ga je liever je eigen gang? Ook dat is geen probleem!

Sal en Boa Vista

Vertoef bijvoorbeeld met het hele gezin op het zonovergoten Sal of geniet van de indrukwekkende uitzichten op Boa Vista. Dit eiland ligt het dichtst bij het Afrikaanse vasteland, wat te merken is aan de invloeden van kolonisten uit Afrika en Europa. Trek je het binnenland van Boa Vista in, dan tref je uitgestrekte woestijnen en groene oases. Even tot rust komen? Massale en overbevolkte stranden zijn een onbekend gegeven. Je kunt dus in alle rust genieten van een van onze Kaapverdië reizen!