{{ vm.imageAlt }}

Kaapverdië

Op slechts 6 uur vliegen wachten de Kaapverdische Eilanden: altijd zon, Caraïbische sfeer en heerlijke zandstranden. Bekijk onze grote selectie hotels en boek eenvoudig en voordelig online.

Boek Kaapverdië online

Kaapverdië is een schitterende eilandengroep voor luxe vakanties en huwelijksreizen. Je kunt er onbezorgd genieten van de prachtige natuur tijdens jouw luxe Kaapverdië vakantie of jullie bijzondere huwelijksreis Kaapverdië. Ook met de kids kun je er prima vertoeven.

Algemene informatie over Kaapverdië

Ben jij nog niet heel bekend met Kaapverdië? Een aantal weetjes voor jou om meer kennis op te doen:

  1. Kaapverdië is een eilandengroep voor de westkust van Afrika en wordt ook wel de Kaapverdische Eilanden of Cabo Verde genoemd. 9 van de 12 eilanden zijn bewoond.
  2. Met een directe vlucht ligt Kaapverdië op 6 tot 7 uur vliegen van Nederland. Het tijdsverschil met Kaapverdië is 2 (wintertijd) tot 3 (zomertijd) uur vroeger dan in Nederland.
  3. Kaapverdië is lange tijd een Portugese kolonie geweest. Daarom is Portugees nog steeds de officiële taal.
  4. Het weer op Kaapverdië is fantastisch: 25 (winter) tot 30 (zomer) °C en zeer weinig neerslag: op het zonnigste eiland Sal valt er op slechts 10 dagen van het jaar regen!

De populairste Kaapverdische Eilanden

Een actieve vakantie in Kaapverdië

Veel mensen gaan naar de Kaapverdische Eilanden om te relaxen op de prachtige stranden. Maar als je (af en toe) ook sportief bezig wilt zijn, dan kan dat hier ook! Vooral op Sal en Boa Vista hebben watersporters de tijd van hun leven. Voor wandelaars is het bergachtige eiland Santo Antão the place to be. Delen van dit één na grootste eiland zijn spectaculair begroeid met tropische planten: een groot contrast met de grotendeels kale en woestijnachtige andere eilanden!

Honeymoon Kaapverdië: een onvergetelijke huwelijksreis

Kaapverdië is de perfecte locatie voor een huwelijksreis. Je hebt écht het gevoel alsof je samen op een tropisch eiland zit, zonder drukte, zonder moeten en met een hoop vrijheid. Heerlijk om hand in hand door de branding te wandelen, terwijl het zeewater om je enkels sluit. Met de wuivende palmen vormt deze archipel hét decor voor een fantastische honeymoon.

Meer weten over Kaapverdië?Boek Kaapverdië online