{{ vm.imageAlt }}

Inspiratieavonden bij VakantieXperts

Ontdek meer over jouw droomreis

Elk jaar organiseren diverse reisbureaus van VakantieXperts een inspiratieavond rondom een thema zoals rondreizen in Amerika, cruises of Afrika. Alle avonden zijn gratis toegankelijk voor iedereen, klant of geen klant.

Wat kun je verwachten?

De inspiratieavonden vinden plaats van 19:15 tot 21:00 uur op een locatie in de buurt van één van onze winkels. Specialisten van VakantieXperts en van reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in het thema, nemen je in woorden en beelden mee op reis. Onder het genot van een hapje en een drankje ontdek je zo de mooiste bestemmingen en populaire reizen. Ook heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen.

 

Inspiratieavond Zuidelijk Afrika

 Geef je op voor de inspiratieavond Zuidelijk AfrikaWanneer? 20 maart 2019
Waar? Eetcafé Dientje in Gemert
Hoe laat? 19:15 tot 21:00 uur

Tijdens de inspiratieavond op 20 maart nemen de Zuid-Afrika en Namibië-specialisten van Travel Trend je graag mee in hun reisverhalen en eigen ervaringen.

Namibië is een droombestemming voor de ervaren, avontuurlijke reiziger. Dit land barst van de natuurschoonheden zoals de hoge, rode zandduinen van de Sossusvlei, de Fish River canyon of spot giraffen en springbokken in Etosha National Park. Tijdens de inspiratieavond komt ook het rijden met een 4WD over gravel roads en door desolate landschappen aan bod.

Natuurlijk kom je alles te weten over routes, hotspots en de cultuur in Zuid-Afrika. Maar ook wordt er verteld over minder bekende regio’s zoals de onontdekte, noordelijke Limpopo-regio en combinatiereizen van Zuid-Afrika met Mozambique en Namibië.

Ik meld mij aan!

Inspiratieavond Japan

 Geef je op voor de inspiratieavond JapanWanneer? 26 maart 2019
Waar? Van der Valk hotel Nijmegen-Lent
Hoe laat? 19:15 tot 21:00 uur

De Japan-specialisten van Tenzing Travel nemen je tijdens de inspiratieavond op 26 maart graag mee naar alle highlights van de Japanse cultuur.

Denk aan informatie over reisroutes, hotspots en communicatietips, maar je komt ook te weten wat de ongeschreven regels van Japan zijn én waar je de lekkerste sushi kunt eten. Wat gebeurt er tijdens een tea-ceremony, waar leven de Geisha’s en hoe is het om te overnachten in een ryokan (familiehotel)?

Geniet van een hapje en drankje en stel al je vragen over Japan aan jouw Persoonlijke Reisadviseur. Zo weet jij na deze avond wat er valt te ontdekken in Japan en of dit jouw volgende vakantiebestemming wordt!


Ik meld mij aan!