{{ vm.imageAlt }}

Inspiratieavonden bij VakantieXperts

Elk jaar organiseren diverse reisbureaus van VakantieXperts een inspiratieavond rondom een thema. Alle avonden zijn gratis toegankelijk voor iedereen, klant of geen klant.

Wat kun je verwachten?

De Inspiratieavonden vinden plaats van 19:15 tot 21:00 uur in onze reisbureaus of op een locatie in de buurt. Specialisten van VakantieXperts en van reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in het thema, nemen je in woorden en beelden mee op reis. Onder het genot van een hapje en een drankje ontdek je zo de mooiste bestemmingen en populaire reizen. Ook heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen.


Thema: Scandinavië

Benieuwd naar de fjorden van Noorwegen als zomervakantie, en de witte horizon van Fins Lapland in een winters tafereel? Deze Scandinavische regio's zijn goed bereisbaar en vormen het thema van de eerstvolgende inspiratieavond van VakantieXperts. Op 12 april is Wijkcentrum Westend te Amstelveen het decor. Natuurlijk kun je ook vragen stellen over de andere Scandinavische landen!   
Laat je verrassen en meld je aan via het aanmeldformulier!

Thema: cruisen

Een cruise maken staat gelijk aan de wereld zien in luxe. Ben je benieuwd welke cruise er goed bij jou past? Kom naar de inspiratieavond op 29 mei van 19.15 uur tot 21.00 uur in het Tolhuys aan de Zaan in Zaandam. Deze inspiratieavond wordt georganiseerd door VakantieXperts Zaandam in samenwerking met D-reizen Oostzaan, D-reizen Zaandam Gedempte Gracht en D-reizen Behouden Haven. Zin in voorpret? Neem alvast een kijkje op VX.nl/cruises! 
Laat je verrassen en meld je aan via het aanmeldformulier!

Thema: Canada en de Verenigde Staten

Droom je van een ultieme roadtrip door Canada of de Verenigde Staten? Kom dan op 27 september 2018 van 19:00 tot 21:30 naar onze inspiratieavond in de Heren van de Rechter in Steenwijk! Samen met Tenzing Travel nemen onze ReisXperts je uit eigen ervaring in woorden en beelden mee naar de highlights van deze indrukwekkende bestemmingen. Wij vertellen je alles wat je wilt weten over reizen met een camper, en er staat zelfs een camper van Fraserway voor de deur die je kunt bekijken. 
Laat je verrassen en meld je aan via het aanmeldformulier!