{{ vm.imageAlt }}

Inspiratieavonden bij VakantieXperts

Elk jaar organiseren diverse reisbureaus van VakantieXperts een inspiratieavond rondom een thema. Alle avonden zijn gratis toegankelijk voor iedereen, klant of geen klant

Wat kun je verwachten?

De Inspiratieavonden vinden plaats van 19:15 tot 21:00 uur op een locatie in de buurt van één van onze winkels. Specialisten van VakantieXperts en van reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in het thema, nemen je in woorden en beelden mee op reis. Onder het genot van een hapje en een drankje ontdek je zo de mooiste bestemmingen en populaire reizen. Ook heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen.

 

Thema: groepsreis Zuid-Afrika

Wegens succes herhaald! Ga jij met VakantieXperts Sombrero mee op groepsreis naar het indrukwekkende Zuid-Afrika? Alle hoogtepunten van dit schitterende land komen aan bod tijdens deze 17-daagse reis; van de nationale parken en de steden tot de tuinroute. En dat onder de professionele begeleiding van VakantieXperts Sombrero. Wil je alles weten over deze groepsreis? Kom op 13 september naar het VakantieXperts reisbureau Sombrero in Oudenbosch. 

Laat je verrassen en meld je aan via het aanmeldformulier!

 Jasper National Park

 

Thema: Canada en de Verenigde Staten

Droom je van een ultieme roadtrip door Canada of de Verenigde Staten? Kom dan op 27 september 2018 van 19:00 tot 21:30 naar onze inspiratieavond in de Heren van de Rechter in Steenwijk! Samen met Tenzing Travel nemen onze ReisXperts je uit eigen ervaring in woorden en beelden mee naar de highlights van deze indrukwekkende bestemmingen. Wij vertellen je alles wat je wilt weten over reizen met een camper, en er staat zelfs een camper van Fraserway voor de deur die je kunt bekijken.

Laat je verrassen en meld je aan via het aanmeldformulier!

 Jasper National Park

 

Thema: West-Amerika

West-Amerika heeft het beste van twee werelden. Duik in het casino in Las Vegas, loop samen over de Walk of Fame in Hollywood en ontdek de nationale parken me de indrukwekkende canyons. Bijvoorbeeld de Grand Canyon: deze duizelingwekkende, 3 kilometer diepe kloven spreken bij iedereen tot de verbeelding. Op 8 november organiseren VX Oisterwijk en Berkel-Enschot, een inspirerende bijeenkomst over het westelijk deel van de Verenigde Staten. Hotel Leijhof, Oisterwijk dient als locatie

Laat je verrassen en meld je aan via het aanmeldformulier!

 

 

Thema: Azië

Azië; is een continent van uitersten. Miljoenensteden die op maar enkele tientallen kilometers van verlaten eilandjes liggen. Hi-tech ontwikkelingen en eeuwenoude tradities die dwars door elkaar heenlopen. En vergeet al die kruiden en smaken van de Aziatische keuken niet! Tijdens deze inspriratieavond op 24 oktober in het Van der Valk hotel in Heerlen, reis je samen met VX Geleen in samenwerking met VX Landgraaf, VX Beek, VX Kerkrade én VX Heerlen door Thailand, Indonesië en Vietnam!

Laat je verrassen en meld je aan via het aanmeldformulier!

Tempel aan het water. Indonesië

Thema: cruisen

Voor veel mensen is het maken van een cruise een absolute droom. Een indrukwekkend cruisschip brengt je naar de meest exotische bestemmingen. En ook aan boord staat het leven niet stil. Wil jij inspiratie en adviezen van de Xperts? Tijdens onze inspiratieavond ga je samen met onze partner Zeetours mee aan boord en is er tijd voor al je vragen. Op 2 oktober is het Sociaal Cultureel Centrum de Enck in Oirschot, het decor voor deze inspiratieavond. 

 

Laat je verrassen en meld je aan via het aanmeldformulier!

Luxe cruise