{{ vm.imageAlt }}

Inspiratieavonden bij VakantieXperts

Elk jaar organiseren diverse reisbureaus van VakantieXperts een inspiratieavond rondom een thema. Alle avonden zijn gratis toegankelijk voor iedereen, klant of geen klant

Wat kun je verwachten?

De Inspiratieavonden vinden plaats van 19:15 tot 21:00 uur op een locatie in de buurt van één van onze winkels. Specialisten van VakantieXperts en van reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in het thema, nemen je in woorden en beelden mee op reis. Onder het genot van een hapje en een drankje ontdek je zo de mooiste bestemmingen en populaire reizen. Ook heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen.

Thema: Afrika

Het continent van wereldsteden, wijngaarden, kleurrijke bewoners en spectaculaire safari's. Tijdens onze Inspiratieavond Afrika nemen we je o.a. mee langs de mooiste natuur- en wildparken, de Oost- en West-Kaap en Johannesburg in Zuid-Afrika, en langs Swaziland & Namibië. Wil jij meer ontdekken? Kom op 21 november van 19.15 uur tot 21.00 uur naar onze inspiratieavond Afrika bij het Van der Valk hotel Wassenaar - Den Haag (Bijhorst). 


Laat je verrassen en meld je aan via het aanmeldformulier!

 Jasper National Park

 

Thema: West-Amerika

West-Amerika heeft het beste van twee werelden. Duik in het casino in Las Vegas, loop samen over de Walk of Fame in Hollywood en ontdek de nationale parken me de indrukwekkende canyons. Bijvoorbeeld de Grand Canyon: deze duizelingwekkende, 3 kilometer diepe kloven spreken bij iedereen tot de verbeelding. Op 8 november organiseren VX Oisterwijk en Berkel-Enschot, een inspirerende bijeenkomst over het westelijk deel van de Verenigde Staten. Hotel Leijhof, Oisterwijk dient als locatie

Laat je verrassen en meld je aan via het aanmeldformulier!

Thema: Azië

Azië; is een continent van uitersten. Miljoenensteden die op maar enkele tientallen kilometers van verlaten eilandjes liggen. Hi-tech ontwikkelingen en eeuwenoude tradities die dwars door elkaar heenlopen. En vergeet al die kruiden en smaken van de Aziatische keuken niet! Tijdens deze inspriratieavond op 24 oktober in het Van der Valk hotel in Heerlen, reis je samen met VX Geleen in samenwerking met VX Landgraaf, VX Beek, VX Kerkrade én VX Heerlen door Thailand, Indonesië en Vietnam!

Laat je verrassen en meld je aan via het aanmeldformulier!

Tempel aan het water. Indonesië