{{ vm.imageAlt }}

Inspiratieavonden bij VakantieXperts

Elk jaar organiseren diverse reisbureaus van VakantieXperts een inspiratieavond rondom een thema. Alle avonden zijn gratis toegankelijk voor iedereen, klant of geen klant.

Wat kun je verwachten?

De Inspiratieavonden vinden plaats van 19:15 tot 21:00 uur in onze reisbureaus of op een locatie in de buurt. Specialisten van VakantieXperts en van reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in het thema, nemen je in woorden en beelden mee op reis. Onder het genot van een hapje en een drankje ontdek je zo de mooiste bestemmingen en populaire reizen. Ook heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen.

 

Thema: Canada en de Verenigde Staten

Droom je van een ultieme roadtrip door Canada of de Verenigde Staten? Kom dan op 27 september 2018 van 19:00 tot 21:30 naar onze inspiratieavond in de Heren van de Rechter in Steenwijk! Samen met Tenzing Travel nemen onze ReisXperts je uit eigen ervaring in woorden en beelden mee naar de highlights van deze indrukwekkende bestemmingen. Wij vertellen je alles wat je wilt weten over reizen met een camper, en er staat zelfs een camper van Fraserway voor de deur die je kunt bekijken. 
Laat je verrassen en meld je aan via het aanmeldformulier!