{{ vm.imageAlt }}

IBEROSTAR Hotels & Resorts

IBEROSTAR - Voel je een VIP!

IBEROSTAR Hotels & Resorts is een wereldwijd gerenommeerde hotelketen met hotels aan de mooiste stranden van de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan en in het Caribisch Gebied. Ontbijt op een zonnig terras in één van de vele restaurants en geniet van een cocktail met uitzicht over de helderblauwe zee. Maak gebruik van de vele faciliteiten en overnacht in een ruime volledig gerenoveerde kamer. Voel je een VIP tijdens je vakantie in één van de vele IBEROSTAR Hotels & Resorts!


Boek IBEROSTAR Hotels & Resorts in het reisbureau!


Daarom IBEROSTAR Hotels & Resorts


IBEROSTAR Hotels & Resorts, kamer

IBEROSTAR Hotels & Resorts, zwembad

Sportfaciliteiten en wellnesscenter

De meeste hotels beschikken over een Spa Sensations & Spa Sensations Thai Zen die het beste van de Oosterse wellness biedt. De behandelingen worden uitgevoerd door speciaal opgeleide therapeuten. Uiteraard vind je in veel hotels ook sportmogelijkheden als fitness en tennis.


De beste internationale keukens

Geniet van de beste in internationale keukens in het uitgebreide aanbod van à-la-carte, specialiteiten- en buffetrestaurants. De IBEROSTAR chefs zullen je door hun creativiteit een wereld van smaken laten ontdekken. Ook voor all inclusive hotels kun je bij IBEROSTAR terecht.

Een goede keuken en badkamer

De hotels van IBEROSTAR Hotels & Resorts liggen op de meest aantrekkelijke bestemmingen ter wereld, gelegen aan de beste stranden met eersteklas services en faciliteiten. Een team van eersteklas professionals staat voor je klaar om al je wensen te vervullen, zodat je zorgeloos van je vakantie kunt genieten. Ervaar het zelf!