{{ vm.imageAlt }}

Dubai

Dubai, het emiraat van overdadige luxe en bruisende ideeën. Dineer in het meest prestigieuze hotel ter wereld, trek met een jeep door het hart van de uitgestrekte zandwoestijn of shop een middagje in ’s werelds grootste winkelcentrum. Met zijn traditioneel geklede sjeiks, chique bolides en kleurrijke schouwspel van oude houten Arabische schepen doet Dubai je in een modern sprookje wanen. 

Direct zoeken en boeken

Laat het hoogste gebouw ter wereld boven je uittorenen, waag een ritje van één van de pistes in het indoor-skicentrum of vaar in een traditionele watertaxi door het stadscentrum. Combinatiereizen Dubai? Behoort ook tot de mogelijkheden! Of kies voor strand Dubai. Onze DubaiXperts helpen je graag met je mooiste vakantie Dubai, rondreis Dubai of bijzondere accommodaties Dubai!

Highlights van Dubai

Het letterlijke hoogtepunt van Dubai? Dat is de prestigieuze Burj Dubai. Deze ‘Toren van Dubai’ mag zich met ongeveer 800 meter het hoogste gebouw ter wereld noemen. Maar Dubai kan nog een ander record op zijn naam schrijven. Het Burj al Arab hotel is het eerste 7-sterrenhotel ter wereld! Lange tijd zelfs het enige… Dubai eens van een andere kant bekijken? Maak dan met een traditionele watertaxi een tocht over de Dubai Creek. Deze loopt dwars door het stadscentrum. Even aan de warmte ontsnappen? Ga dan voor een dagje in het 22.500 vierkante meter grote indoor-skicentrum… Een stukje winter, midden in de hitte van de stad!

Strand

Je reis door Dubai ontspannen afsluiten? Of ben je gewoon een strandmens? Jumeirah Beach is de luxe badplaats in het zuiden van Dubai. Het witte zandstrand grenst aan het wereldberoemde palmeiland. Mogelijkheden voor watersport vind je hier te over! Net als het aanbod aan 5-sterrenhotels…

Dubai reizen: combinatie

Dubai is één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. Regelmatig worden meerdere emiraten met elkaar gecombineerd tijdens Dubai reizen. Bijvoorbeeld met Abu Dhabi of Sharja. Ook de paradijselijke Malediven wordt vaak met Dubai gecombineerd. Buurland Oman is ook populair tijdens een vakantie in Dubai. Dit mystieke land barst van de historische steden en indrukwekkende natuurlandschappen. Waan je hier bijvoorbeeld in een Arabisch sprookje tijdens je bezoek aan een oasedorp!

Wil je kennismaken met Dubai? Lees dan de 5 tips voor Dubai: de stad van uitersten!