{{ vm.imageAlt }}

Dubai

Dubai, het emiraat van overdadige luxe en bruisende ideeën. Dineer in het meest prestigieuze hotel ter wereld, trek met een jeep door het hart van de uitgestrekte zandwoestijn of shop een middagje in ’s werelds grootste winkelcentrum.

Met zijn traditioneel geklede sjeiks, chique bolides en kleurrijke schouwspel van oude houten Arabische schepen doet Dubai je in een modern sprookje wanen. Een zonovergoten sprookje, want Dubai's stranden zijn het hele jaar door een geliefde zonbestemming!

Boek Dubai online

Highlights van Dubai

Op strandvakantie naar Dubai

Dubai is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer populaire strandbestemming, mede dankzij het zeer zonzekere en warme klimaat. De winters zijn met 20 tot 25 °C aangenaam. het voor- en najaar met 30­ °C warm. In de zomer kan de temperatuur in Dubai oplopen tot 50 °C ...

Jumeirah Beach is de luxe badplaats in het zuiden van Dubai. Het witte zandstrand grenst aan het wereldberoemde palmeiland. Mogelijkheden voor watersport vind je hier te over! Net als het assortiment blinkende 5-sterrenhotels ...

Jouw vakantie naar Dubai uitbreiden

Dubai is één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. Wij kunnen diverse reizen voor je samenstellen, waarin je meerdere emiraten met elkaar bezoekt, bijvoorbeeld Dubai in combinatie met Abu Dhabi of Sharja. Ook de paradijselijke droombestemming Malediven kun je prima met Dubai combineren. Houd je van cultuur? Bezoek dan naast Dubai ook buurland Oman. Dit mystieke land barst van de historische steden en indrukwekkende natuurlandschappen.

Dubai-inspiratie

In ons eigen blog lees je 5 tips voor Dubai: de stad van uitersten!

Meer informatie of een vrijblijvend reisadvies over een vakantie naar Dubai?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.