{{ vm.imageAlt }}

Cruises

Onze reistip:
Een 8-daagse cruisevakantie naar de Middellandse Zee boek je al vanaf €536 p.p.

Kies jouw cruise en ontdek de wereld over zee! Bewonder de fjorden in Noorwegen, relax op de Caribbean, geniet van de prachtige natuur in Amerika of bezoek meerdere bestemmingen aan de Middellandse Zee in één reis. Wist je dat cruisevakanties al jaren tot één van de snelst groeiende vakanties behoren?

Vraag reisadvies op maat aan!

Een leuke tip: ga met je kinderen op een cruisevakantie in de mei- en zomervakantie.

Bekijk onze cruises


Bekijk meer cruises

 

Voor veel mensen is het maken van een cruise een absolute (jeugd)droom. Dus grijp je kans en realiseer je droomwens. Op een cruise kun je in korte tijd verschillende bestemmingen en locaties bekijken. En ook aan boord staat het leven niet stil. Chill en zwem op het bovendek en vergaap je aan het continu veranderende 360-gradenuitzicht. Bekijk de nieuwste films in de drijvende bioscoop, trakteer jezelf op een luxe cocktail of waag een gokje in het casino. Reistijd is relaxtijd!

Cruises is het synoniem van luxe

Eet als een vorst in de verschillende restaurants aan boord. Slaap prinsheerlijk in je varende hotelkamer. Tijdens een cruise word je als een koning of koningin verwend. De meeste dromen zijn bedrog ... maar een cruise hoef je niet te laten varen.

Benieuwd naar onze cruises?

Wij verkopen het complete aanbod cruises van verschillende rederijen, elk met hun eigen schepen, vaargebieden en bijzondere faciliteiten aan boord en excursies. Wil je meer weten over cruises? Maak eens een afspraak bij jouw reisbureau of stel je vragen direct online.

Meer informatie of een vrijblijvend reisadvies op maat?
Laat ons een geheel vrijblijvend reisvoorstel op maat voor je maken.

Jouw voordelen:

Meer cruises

Bekijk meer bijzondere selecties van de mooiste cruises.