{{ vm.imageAlt }}

Brazilië

Ontdek onze Brazilië reizen: het land van de carnaval, voetbal en samba! Maar ook het land van de 8000 kilometer lange kustlijn met de meest zonnige zandstranden. Meng je tussen de bruisende mix van kleurrijke culturen of maak een spannende junglewandeling door het ondoordringbare Amazonewoud.

Neem contact met ons op!

Kies voor een vakantie naar Brazilië

Brazilië is ontzettend divers: van levendige steden vol samba, capoeira-demonstraties en koloniale gebouwen tot het tropische regenwoud van het Amazonegebied. Ontdek alle facetten van dit geweldig land tijdens een vakantie Brazilië! Combineer op deze manier een dagje op het wereldberoemde strand van Copacabana met een bezoek aan de indrukwekkende Watervallen van de Iguaçu. Je rondreis helemaal naar eigen wens samenstellen? Maak gebruik van onze bouwstenen Brazilië. Lees ook onze praktische informatie over Brazilië voor handige weetjes! 

Braziliaanse cultuur: van Rio tot Recife

Helemaal opgaan in de Braziliaanse cultuur? Welkom in Rio de Janeiro! De stad van de samba, carnavalsfeesten en Copacabana Beach. Rio de Janeiro ademt één en al Braziliaanse sfeer. Te uitbundig? Er zijn nog zoveel meer leuke steden te bezoeken tijdens een rondreis door Brazilië. Wandel door de schilderachtige wijken van Salvador en geniet van de capoeira-demonstraties of optredens van wereldberoemde trommelaars. Ooit al eens in het Venetië van Brazilië geweest? Recife heeft naast 49 bruggen, ook koloniale huizen en kerken uit de 17e eeuw. In de hoofdstad Brasilia doe je je ogen tegoed aan de mooiste architectuur: van het presidentiële paleis tot de kroonvormige kathedraal. Voor welke stad ga jij? Naast Rio de Janeiro en Recife ontdek je in onze highlights van Brazilë nog meer prachtige steden en niet te missen plekken!

Brazilië reizen vol waanzinnige natuur!

Ben je meer aangetrokken door de waanzinnige natuur van Brazilië? Niet gek: meer dan 40% van het land is bedekt met het tropische regenwoud van het Amazonegebied! Bewonder de exotische planten, wanneer je per kano of misschien wel te voet door de tropische jungle trekt. Maar vergeet ook de Pantanal niet, ten zuiden van het Amazonegebied. Dit grootste drasland ter wereld is de thuishaven van onder andere kaaimannen, slangen en apen.

Trek per paard of jeep door dit moerasachtige gebied en misschien spot je de schuwe jaguar wel! Nog meer indrukkende natuur? Reis dan naar de grens met Argentinië en laat je overdonderen door het spectaculaire natuurgeweld van de watervallen van de Iguaçu: de breedste watervallen ter wereld. Benieuwd naar wat er nog meer te doen is? Lees onze Brazilië tips.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Brazilië?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Informatie en thema's vakantie Brazilië

Bekijk tips en bijzondere selecties van de mooiste vakanties en rondreizen.