{{ vm.imageAlt }}

Camperreis Het mooie Zuiden met Britz

Reisadvies op maat?
Vraag nu aan!
24 dagen vanaf € 2.753,00
Deze prijs is slechts een globale indicatie en is o.a. afhankelijk van je vertrekdatum en reisgezelschap. In een reisvoorstel op maat kunnen we je precies aangeven wat er wel en niet is inbegrepen en wat de exacte kosten zijn. De prijs kan dus hoger of zelfs iets lager uitvallen.

Deze reis is inclusief:

 • Internationale vluchten
 • Luchthavenbelasting
 • 2 overnachtingen Sydney
 • 20 dagen camperhuur Britz Hi Top
 • All-inclusive verzekering
 • Ongelimiteerde kilometers
 • Camper- en persoonlijke uitrustingen
 • Lokale belasting
 • 24-uurs wegenwachtservice

Highlights van deze reis:

 • Je bepaalt zelf uw route
 • korter of langer kan
 • Camper inleveren in een andere plaats kan ook

Bekijk hier de Reisdetails

Het zuiden van Australie, tussen Sydney en Adelaide, is een afwisselend gebied dat een bezoek per camper meer dan waard is. Je reis begint met 2 overnachtingen in de bruisende stad Sydney. Vervolgens haal je je camper op en vertrek je voor een ontdekkingsreis door het mooie Zuiden. Breng een bezoek aan de Hunter Valley, het wijngebied vlakbij Sydney en maak zeker een tocht over de beroemde Great Ocean Road, tussen Melbourne en Adelaide. Bijzonder is het gebied van Coorong National Park. Nog meer heerlijke wijnen vind je in de Barossa Valley, vlakbij Adelaide.

Camperreis Australië
Een rondreis per camper is een ontspannen manier om door Australië te reizen. Met een camper zit je over het algemeen wat hoger op de weg waardoor je een beter zicht hebt. Onderweg heb je alles bij de hand. Een keukentje om lunch te maken, maar ook bijvoorbeeld een toilet. Een camperreis combineert het nuttige met het aangename. Bij het arrangement zijn een retourvlucht, de eerste 2 overnachtingen, je camper en de benodigde extra's, zoals uitrustingen, verzekeringen en te rijden kilometers inbegrepen. Geen onverwachte extra kosten dus, je hoeft alleen nog maar te rijden en te genieten!

Dag 1: Amsterdam - Sydney
Je vliegt met Singapore Airlines naar Sydney.

Dag 2: Aankomst Sydney
In de loop van de avond kom je aan op de luchthaven van Sydney. Je gaat op eigen gelegenheid naar je hotel voor de eerste 2 overnachtingen. Accommodatie: Travelodge Wentworth

Dag 3: Sydney
De hele dag om de stad te verkennen. Accommodatie: Travelodge Wentworth

Dag 4 t/m 22: Camperreis
Je gaat naar het verhuurstation waar je de camper ophaalt. De komende dagen kun je zelf je route bepalen! Je rijdt westwaarts naar Adelaide. Geniet onderweg van de prachtige natuur van Mornington Peninsula en Wilsons Promontory. Ook een bezoek waard is het culturele Melbourne en het nabijgelegen Phillip Island, waar je oog in oog komt te staan met het Australische wildlife. Vervolgens rijd je via de Great Ocean Road met prachtige panoramische uitzichten naar Adelaide. Wanneer je Adelaide nadert kun je de wijngaarden van Barossa Valley bezoeken, waar ongeveer een kwart van alle Australische wijn wordt geproduceerd.

Dag 23: Adelaide - Amsterdam
Vandaag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de terugvlucht met Singapore Airlines naar Amsterdam.

Dag 24: Aankomst Amsterdam
Vandaag land je op Schiphol. Tevens is dit het einde van een fantastische reis!

Pluspunten van deze reis
Je bepaalt zelf je route
Korter/Langer kan
Camper inleveren in een andere plaats kan. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

 • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
 • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
 • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs