{{ vm.imageAlt }}

Washington en Oregon

Reisadvies op maat?
Vraag nu aan!
14 dagen vanaf € 998,00
Deze prijs is slechts een globale indicatie en is o.a. afhankelijk van je vertrekdatum en reisgezelschap. In een reisvoorstel op maat kunnen we je precies aangeven wat er wel en niet is inbegrepen en wat de exacte kosten zijn. De prijs kan dus hoger of zelfs iets lager uitvallen.

Deze reis is inclusief:

  • Overnachtingen volgens beschrijving
  • Informatiepakket met tips en adviezen

Highlights van deze reis:

  • Trendy hip en bruisend Seattle
  • Crater Lake National Park
  • America's Best Big City Portland
  • Woestijnen - bergen - regenwouden in één reis
  • Yakima Valley

Bekijk hier de Reisdetails

Dag 1: Seattle
Na aankomst in Seattle, de stad van nieuwe trends en muziekstijlen, haal je de auto op en rij je naar je hotel in de stad. Seattle is spectaculair gelegen tussen de Olympic Mountains en de Cascade Mountains.

Dag 2: Seattle
Een volle dag in de 'Emerald City'. Breng een bezoek aan Pike's Market, een bijzondere markt vlakbij de haven. Geniet van een prachtig panoramisch uitzicht over de stad bij Space Needle.

Dag 3: Seattle - Mount Vernon (100 km)
Vandaag rij je richting het Pioneersstadje Vernon. Breng een bezoek aan het Cascades National Park met ruige bergtoppen en meren. Of pak de ferry naar de San Juan eilanden met de kans om walvissen te spotten.

Dag 4 en 5: Mount Vernon - Quinault/Olympic N.P. (345 km)
Je rijdt richting het Olympic National Park gelegen nabij de kust, bekend om haar onaangetaste regenwoud met indrukwekkende, reusachtige bomen. Al snel wordt duidelijk waarom Washington State met recht de bijnaam 'The Evergreen State' draagt! Je verblijft hier twee nachten.

Dag 6: Quinault/Olympic N.P. - Federal Way (225 km)
Geniet in de ochtend nog van het prachtige Olympic N.P. Je vervolgt de reis via de Oregon Trail, langs het stadje Puyallup, bereik je vandaag het plaatsje Federal Way.

Dag 7: Federal Way - Mount Rainier N.P. - Yakima (250 km)
Mount Rainier is het hoogste punt van Washington State en wordt omringd door gletsjers en prachtige weidevelden. Maak een stop in Longmire vanuit waar je een korte wandeling langs de Trail of the Shadows kunt maken.

Dag 8: Yakima - Hood River (200 km)
Via Toppenish, bekend om haar muurschilderingen, bereik je het gezellige Hood River. Hier kun je winkelen in de vele gezellige straatjes en culinair genieten in een van de vele restaurants.

Dag 9: Hood River - Bend (280 km)
Je rijdt vandaag via Mount Hood Scenic Byway. Maak een stop op Mount Hood, waar je het hele jaar kunt skiën, en breng hier een bezoek aan de historische Timberline Lodge. Je vervolgt je weg via de Mc Kenzie Pass-Santiam Pass Scenic Byway naar Bend.

Dag 10: Bend - Medford/Crater Lake N.P. (300 KM)
Een prachtige rit, het binnenland in, naar het Crater Lake N.P. Je kunt er lange wandelingen maken door de  bossen en genieten van het prachtige uitzicht op het diepblauwe Crater Lake tijdens een rit langs de kraterrand.

Dag 11: Medford/Crater Lake N.P. - Coos Bay (380 km)
Via het historische plaatsje Florence naar het kustplaatsje Coos Bay.

Dag 12: Coos Bay - Newport (160 km)
Je volgt de Oregon Coast Highway, onderweg kun je genieten van prachtige uitzichten en stoppen in een van de kustplaatsjes.

Dag 13: Newport - Portland (210 km)
Portland is een plezierige stad met mooie rivieren en parken en een waar shopping paradijs, er wordt hier geen belasting geheven.

Dag 14: Portland - Seattle (270 km)
Je keert vandaag terug in Seattle, hier lever je de auto in op de luchthaven, waar de reis eindigt.

Deze reis is volledig aan te passen aan jouw wensen. Wij boeken graag de voor jou meest ideale vluchten bij je reis, wij adviseren je over de beste mogelijkheden en je kunt altijd met ons overleggen als je vragen hebt.

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

  • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
  • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
  • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs