{{ vm.imageAlt }}

Alaska

Onze reistip:
Ontdek onze 23-daagse autorondreis door Alaska met vlucht en autohuur vanaf €4311 p.p.

De noordelijkste staat van de Verenigde Staten is één van de mooiste en ruigste natuurbestemmingen ter wereld. Je kunt er beren en orka's spotten, de hoogste berg van Amerika bewonderen, varen tussen de zeeleeuwen en zeeotters en je vergapen aan sneeuw- en ijslandschappen.

Zo'n buitengewone bestemming vraagt natuurlijk om het beste advies op maat: dat hebben wij voor je! 

Vraag reisadvies op maat aan!

De grootste staat van Amerika, met de langste kustlijn, de meeste nationale parken, de hoogste berg en ’s werelds grootste gletsjers. Dit is de omschrijving van de Amerikaanse staat Alaska, ook wel ‘het Grote Land’ genoemd. In Denali National Park, één van de 8 nationale parken, vind je de hoogste berg van de Verenigde Staten: Mount Denali torent 6190 meter boven het landschap uit.

Onze Alaska reizen

Wij hebben een aantal Alaska reizen op onze site staan. Een 23-daagse autorondreis door Alaska en de Canadese provincie Yukon bijvoorbeeld. En een 16-daagse Canada-Alaskareis waarbij je vanaf Vancouver enkele nationale parken in Canada bezoekt en daarna een 8-daagse cruise naar Alaska maakt. Naast deze reizen hebben we in onze reisbureaus nog veel meer mogelijkheden om jouw Alaska-vakantie compleet op maat samen te stellen. Kom snel langs!

Praktische informatie over Alaska

Bezienswaardigheden Alaska

Wil je tijdens jouw Alaska-vakantie zo veel mogelijk zien? Ga dan mee op vliegexcursie en bekijk van grote hoogte de rivieren, canyons, bergkammen en gletsjers. In de wildernis van Alaska komen onder andere wolven, grizzlyberen en ijsberen voor. In de wateren langs de kustlijn nemen orka’s, bultruggen en walvissen regelmatig een kijkje boven water. Wanneer je tijdens een walvisexcursie in een wiebelig bootje vlak bij deze imposante dieren vaart, besef je pas hoe immens groot ze zijn …

Meer Alaska: ga naar ons blog Reiskompas.nl voor een reisverslag met bijzondere Alaska tips.

Offerte of meer informatie?
Neem contact met ons op en vraag naar een vrijblijvende offerte voor een reis naar Alaska. Of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!