{{ vm.imageAlt }}

Actieve reizen

Onze reistip:
Een 10-daagse bus-wandelreis naar Zuid-Engeland inclusief overtocht boek je al vanaf €899 p.p.

Wil jij op een actieve manier een bestemming ontdekken? Of op je wereldreis de meest spectaculaire actieve ervaringen beleven? Bekijk dan onze wintersportvakanties of een kleine selectie van onze wandelreizen en onze fietsreizen. Ook bieden we je de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan te vragen!

Vraag reisadvies op maat aan!

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkreizen. Dus als jij op zoek bent naar een bijzondere wandel- of fietsreis: kom dan eens langs in het reisbureau. We kunnen jou vele uren zoeken besparen!

Maak een afspraak

Voor elk weertype wel wat

Je kunt actief zijn bij allerlei temperaturen en weersomstandigheden. Of je nu een koukleum bent die het kwik boven de 20 graden Celsius wilt of een sneeuwfanaat; een actieve vakantie is altijd mogelijk! Niet constant luieren op het ligbedje en uren alleen maar bakken, maar juist bezig zijn. Laat de adrenaline door je lichaam gieren bij een diepe afdaling of daag jezelf uit voor een pittige fietstocht. Het mooie van actieve vakanties is dat jij zelf de grens kan verleggen en kunt bepalen tot hoever je precies wilt gaan!

Alles draait om de natuur

Welke soort inspanning je ook doet, als je om je heen kijkt is de natuur altijd indrukwekkend. Van de ruigste landschappen tot de rustigste vlakten en de groenste bomen tot de witste stranden; het kan allemaal! Geniet dus ook vooral van dit moois en kijk af en toe ook is om je heen; wel blijven opletten natuurlijk! Ga voor de steilste en hoogste bergen voor een wintertopper en voor de groene landschappen of de jungle in Colombia voor een mooie wandelroute. Voor andere actievelingen is het interessant om advies aan te vragen bij onze Xperts. Zij weten bijvoorbeeld waar je de gaafste surfspots hebt om de grootste golven te bedwingen. Een actieve reis vergeet je nooit; het is totaal anders en geeft hele andere indrukken!

Safety first

Het is aantrekkelijk om offroad te gaan en de mooiste plekken te vinden of meer uitdaging te zoeken. Vaak heb je net een ander uitzicht, een shortcut of is het nieuwsgierigheid; let er wel op dat dit ook risico's heeft. Lees je van tevoren goed in welke risico's er op je bestemming zijn of waar je goed op moet letten. Neem dus ook kwalitatief goede kleding mee, zodat je jezelf goed beschermt en weet vooral van jezelf wat je wel én niet kunt. De reis moet wel leuk blijven en vooral ook zonder kleerscheuren eindigen!

Elkaar uitdagen of je eigen ervaring

De mogelijkheden voor actieve vakanties zijn eindeloos en daarmee ook wat voor type reis je maakt. Vind je het juist prettig om in een groep op stap te gaan, elkaar te helpen en samen de grenzen op zoeken of wil je juist een eigen ervaring opdoen waarbij je zelf alles bepaalt? Dat is een belangrijke keuze en dat bepaalt ook de soort vakantie die je wilt maken. Stel voor jezelf dus een duidelijk doel op waarmee je bepaalt of je met een groep iets wilt bereiken of dat je alles uit jezelf wilt halen. Er is veel variatie en dus heeft elke actieve reis mogelijkheden voor jou!

Op zoek naar een leuke, voordelige of een bijzondere actieve vakantie?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.